Pige fester i Golden Sands

Langt de fleste i dag, kender kender til Sunny Beach. Men ikke lige så mange, rækker en hånd i vejret når de bliver spurgt, om de kender Golden Sands. Sandheden er, det faktisk stort set er det samme. Golden Sands er ligesom Sunny Beach, et ferieområde på Bulgariens kyst. Golden Sands ligger ca, 100 km nord for Sunny Beach. Jeg har været i Sunny Beach en gang, med en flok venner nogle år tilbage, hvor vi havde en tur vi aldrig glemmer. Sidste sommer aftalte vi, at skulle afsted til Bulgarien igen, men denne gang til Golden Sands, som vi havde hørt godt om.

Vi begyndte at kigge efter rejser til Golden Sands og fandt hurtigt en masse tilbud. Vi var ikke super krævende i forhold til hotellet og faciliteter. Det vigtigste var, det lå centralt, der skulle være pool og all inclusive. Vi havde rejst med DUF-rejser før, hvilket vi havde gode erfaringer med, så vi planlagde derfor at bruge dem igen.

De viste sig, igen at være det rigtige valg, billig rejse med all inclusive og ingen problemer undervejs. Vi kan nu sidde og drømme os tilbage, til endnu en vanvittig tur til Bulgarien. Til dem der kun kender til Sunny Beach, kan roligt tage Golden Sands med i deres overvejelser næste gang. Der er fuld smæk på dernede, hele byen er en stor fest, fra morgen til aften. Der er nye begivenheder og events hver aften, så der er noget for alle.

Fest på havet

Den ene aften, var der arrangeret en kæmpe fest i en bånd lidt ude for kysten. Efter man har købt billet til båden, var der fri bar hele turen. Det var et event, vi aldrig nåede at prøve sidst vi var i Bulgarien. Lige siden, havde vi snakket om vi gerne ville prøve det. Vi blev enige om det var det vigtigste efter all inclusive på hotellet, vi kunne komme med på den såkaldte Party Boat. Vi bestilte derfor allerede både turen hjemmefra, så vi var 100 procent sikre på, vi kom med. Det gjorde vi også med de andre events vi gerne ville opleve. Det er virkelig anbefalelsesværdigt, at gøre det på den måde. Det giver en ro i maven, at når man kommer derned og tjekker ind på sit hotel, så er der styr på alle events og udflugter allerede.

All inclusive, det hele værd

De fleste der har været ude og rejse før, har erfaringer med all inclusive. Der er sikkert blandede meninger og holdninger til det. Men når du er på ungdomsferie, hvor du fester dagen lang i en hel uge, så er all inclusive på hotellet givet rigtig godt ud. Der er ikke det største udvalg af mad, det er primært snacks, hvilket er helt fint når man bare ligger ved poolen. Det vigtigste er, der er fri bar i drikkelse. Det gælder både sodavand, juice og alkohol. Det er relativt billigt, at leve i Bulgarien, men der er stadig en del penge, at spare. Hvis du/i størstedelen af tiden alligevel er ved poolen på hotellet, så kan man helt sikkert spare en del penge, på en hel uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *