Er du afdelingsleder eller ejer du en virksomhed hvor du bare har de bedste ansatte? Så skal du følge med her, for at få inspiration til hvordan du kan forkæle dine ansatte, så de føler sig værdsatte. Dine ansatte er det vigtigste for din afdeling eller din virksomhed. Uden dem ville jobbet eller virksomheden ikke være det samme. Derfor er det vigtigt at man viser sin taknemmelighed over for sine ansatte, så de føler de bliver værdsat.

Giv en gave

Der er mange måder hvorpå du kan vise at du værdsætter dine ansatte. Men en nem måde du kan vise taknemmelighed på, er ved at give dine ansatte gaver omkring højtiderne. Det kan være omkring jul, påske og måske på deres fødselsdag. Du behøver ikke at give store gaver hver gang. Dine ansatte vil helt sikkert sætte pris på en eller flere små påskegaver omkring påsken. Det kan være gaver der består af et lille gækkebrev, hvori der står en lille hilsen, eller noget lækkert chokolade. Omkring jul kan du give lidt større gaver. Der findes masser af firmaer der specialiserer sig i firmajulegaver. Dermed behøver du ikke at gå ud og købe julegaver til alle dine ansatte. Du kan nemt bare bruge firmaernes portal til at vælge gaver, eller dine ansatte kan selv få lov til at vælge gaver.

En oplevelse der ryster jer sammen

En anden god ide, som dine ansatte vil sætte pris på, er en ryste-sammen-tur. Det kan godt være i kender hinanden ret godt på afdelingen eller i virksomheden, men med sådan en tur vil i virkelig komme ind under huden på hinanden. Tag på et konferencehotel og lav en masse fede oplevelser sammen, eller brug en dag på teambuilding ude i en skov eller på stranden.

Lige meget hvad, er det en god ide at værdsætte dine kollegaer!