børneplakater

Alberte, min yngste datter, er desværre også begyndt at vokse fra mig. Selvom hun har været meget længe om det, er hun nu klar til at få en børneseng, der ikke er en tremmeseng. Min kone var stolt og glad, fordi Alberte endelig havde givet op på tremmesengen, men jeg bliver altså lidt berørt af det. Selvom hendes fødder har stikket ud mellem tremmerne det seneste år, så er hun min yngste. Hun må ikke blive stor, før jeg er klar. Min kone griner ad mig, men jeg kan se på hende, at hun bliver rørt af min bekymring. For at trøste mig har hun bestilt et par fine børneplakater til Albertes værelse. Jeg havde aldrig troet, at et par børneplakater kunne gøre så stor en forskel. Om de er mest til Alberte eller mig, tja… Lad os bare sige, at de er til Alberte.

alberte børneplakater

Søde børneplakater med sjove dyrebilleder

Jeg har lagt mærke til alle de billige plakater, man kan købe rundt omkring, men aldrig har jeg set så søde plakater til børneværelset. Min kone har købt plakatskinner og har tænkt sig at indramme de nye børneplakater. Hun har købt de nye plakater online hos Permild og Rosengreen, hvor de har vildt mange fede plakater. Alberte får nogle sjove plakater med dyr, og nu bliver vi også nødt til at bestille nogle farverige plakater til den store. Hun er 10 år og har nok lidt flere præferencer, men jeg er sikker på, at vi også kan finde nogle fede plakater til hendes værelse.

Selvom min kone egentlig er den, der står for indretning og ideer til børneværelser, er jeg blevet lidt bidt af det. Det gør ondt at skille sig af med tremmesengen, men nu har jeg fundet noget nyt at holde fast i. Så længe Alberte går med til at have sine børneplakater med sjove dyrebilleder hængende, så har jeg det godt i maven. Den dag hun bliver for stor til dem, må jeg finde noget nyt, der kan sørge for, at hun ikke bliver for stor. Det er en teori, jeg har, og jeg satser på, at den virker.

plakater børnbørneplakater plakater børnbørneplakater

De nye børneplakater kan arves af et babyværelse

Jeg ved jo godt, at Alberte bliver ældre. Det gør hun, uanset hvor meget jeg ikke vil tænke på det. Bare fordi hun har været længe om at give sin tremmeseng op, betyder det ikke, at hun altid vil være fem år. Der er også en ubeskrivelig glæde ved at se hende vokse op og hele tiden tilegne sig ny viden. Jeg har nu ikke skilt mig af med tremmesengen endnu. Jeg har i tankerne, at den skal have et nyt formål. På samme måde skal Albertes børneplakater også have et nyt formål, når hun vokser fra dem. Det er stadig kun en tanke, men det er en tanke, jeg vil drøfte med min kone. Der er ingen grund til at skille sig af med Albertes tremmeseng og børneplakater. Jeg er sikker på, at de søde børneplakater også vil passe perfekt ind i et babyværelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *