En dagligdag som studerende og forælder

Jeg har i længere tid haft lyst til at blogge om hvorvidt dagligdagen for studerende forældre kan supplere dagligdagen som forældre.

Min kæreste studerer til pædagog og jeg er lige begyndt at på en kropsterapeut uddannelse i København. Vi bor centralt på Vesterbro tæt på hovedbanegården og vores børn går i børnehave tæt på Tivoli.

Vores studieliv giver fleksibilitet og frihed til at være sammen med vores børn om eftermiddagen og aftenen.

Studielivet supplerer dagligdagen godt

Min kæreste har altid villet arbejde med børn som voksen, derfor var pædagog-uddannelsen lige noget for hende. Hun har gået på uddannelsen på 2 år nu og har yderligere 2 år tilbage og praktik. Efter jeg var færdig med min HF uddannelse på 2 år, gik jeg og overvejede hvilke arbejder jeg ville kvalificere mig til i fremtiden. Jeg har altid villet arbejdet med at hjælpe mennesker og har gået og tænkt på at studere noget inden for kropsterapi.

Hos bodyallmind kan man vælge mellem flere uddannelser der har med kropsterapi at gøre.

Jeg ansøgte uddannelsen som kropsterapeut M:A:M

Jeg valgte at ansøge om at blive optaget på uddannelsen M:A:M, der er en movement og mobility trænings uddannelse. Uddannelsen har til formål at give en dybere forståelse for kroppens sammenhæng på det fysiske og mentale plan.

En bred forståelse for krop og sjæl

Jeg var nybegynder da jeg startede på uddannelsen og alligevel formåede jeg at få en bred forståelse for kroppens opbygning. Jeg har stor viden om muskel og organ relationer. Det gør at jeg er til enhver tid i stand til at tilrettelægge træning der har kan hjælpe kroppens organsystem. Ved at bruge disse former for træning, kan man styrke kroppens muskler og få en god robusthed.

Uddannelsen koster 22.000 kr. og tager tilsammen 100 timer. M:A:M er i 5 moduler. Det var meget overskueligt hvordan skemaet var struktureret, det gjorde det nemt for min kæreste og mig at planlægge hvordan vi ville få hverdagen at hænge sammen.

Jeg vil anbefale alle der har en passion for krop og sjæl at tilmelde sig

Hvis du er nysgerrig efter at finde ud af mere viden om kroppen og hvordan muskelmassen hænger sammen, så er uddannelsen som kropsterapeut lige noget for dig. Den har givet mig en stor og bred forståelse for hvordan man skal hjælpe patienter med at træne muskler og led. Kropsterapeut uddannelsen er alle pengene værd og studielivet supplerer godt livet som forældre med en ellers travl hverdag.