Værktøj fra byggemarked

Hvis du står og gerne vil i gang med et byggeprojekt i dag, hvor ville du så købe dine byggematerialer henne? Det er et spørgsmål, der for mange kan være svært, at svare på. Der findes et hav af forskellige byggemarkeder, tømmerhandler mm. derude, hvilket kan gøre det svært for den enkelte kunde, at overskue udvalget. Jeg skriver dette blogindlæg, i håb om mine erfaringer, kan guide jer lidt på vej. Jeg er helt indforstået med, der er nogle af jer, som har et favorit byggemarkedet allerede. Men hvem ved, måske i får en ny favorit efter, at have læst det her blogindlæg.

Som nogen af jer ved, så er jeg typen der altid har gang i en eller anden form for byggeprojekt. Jeg er en meget hyppig kunde, hos min favorit tømmerhandel. Derfor det også er vigtigt for mig, det er en forhandler jeg kan stole på. Det gælder både i forhold til levering, kvalitet og generelle service. Jeg har i mine mange år i byggebranchen, handlet hos størstedelen af landets store byggemarkeder. Hvorfor jeg også ser mine erfaringer yderst relevante.

For et års tid siden, kørte jeg forbi en af lavpristræ’s butikker. Jeg var på daværende tidspunkt på vej hjem fra en kunde, jeg tog en impulsiv beslutning om, at køre ind og kigge. Det var et point of no return for mit vedkommende. Siden den dag, har jeg ikke handlet byggematerialer andre steder. Lavpristræ er en fantastisk butik, de har et kolosalt stort udvalg af alle former for byggematerialer; terrassebrædder, krydsfiner, herregårdssten og jeg kunne blive ved. Det er selvfølgelig ikke unormalt, at finde disse ting i et byggemarkedet. Det jeg synes der gør, at Lavpristræ skiller sig ud fra konkurrenterne, er service og kvaliteten af deres vare. Som sagt har jeg handlet derude i over et år, og aldrig har jeg haft en dårlig oplevelse. Ydermere har jeg aldrig haft problemer med nogen af deres produkter, de er altid af bedste kvalitet.

Køb online    

De fleste byggemarkeder har en hjemmeside og det har Lavpristræ selvfølgelig også. Jeg havde ikke handlet byggematerialer online før, indtil jeg blev introduceret til www.lavpristrae.dk. Her finder du det samme store udvalg, som de har ude i deres tømmerhandler. Jeg bor ikke lige i nærheden af, deres butikker, derfor har jeg været meget glad for, at bruge deres webshop. Heller ikke her, har jeg mødt nogle problemer. Så er du i en situation, som jeg, og ikke bor tæt på en af deres butikker, kan du risikofrit bestille online.