Cargo bukser herre

I takt med detail branchen bliver mere og mere presset af nethandel, bliver deres sortimenter også mindre. Detailbutikker i dag, er tvunget til kun at have de nyeste kollektioner og det, de ved der sælger. Vi lever i en tid, hvor der er høj konkurrence og mindre plads til at tage chancer. Det går ud over niché produkterne, som f.eks. Cargo bukser. Jeg bruger Cargo bukser, som afslapnings bukser. Det er simpelthen verdens mest behagelige buks. Jeg vidste godt, at cargo bukser er lidt af et niché produkt, men jeg vidste ikke det skulle være så svært, at finde en tøjbutik, som forhandlede det. For bare 5 år siden, kendte jeg i hvert fald 3 tøjbutikker, hvor jeg kunne gå ned og finde et stort udvalg af street tøj.   

Jeg bor til dagligt i København, hvilket betyder jeg har mange forskellige muligheder når det kommer til, at shoppe tøj. Jeg tog ud en eftermiddag for, at finde et par cargo bukser, men det var simpelthen umuligt. Jeg vadede fra butik til butik uden held. Derfor besluttede jeg mig for, at skrive dette blog indlæg. Jeg har venner, som ikke går i streettøj, men alligevel har samme problem. Det slog mig, der var en god chance for, at jeg ikke var den eneste med dette problem.

Shop cargo bukser online  

Det første man gør, når man i tvivl om noget, det er at søge online. Her fandt jeg ud af, der var massere af muligheder lige pludselig. Der var mange webshops, der forhandlede cargo bukser herre. Men der er specielt én webshop, jeg fandt mere interessant end andre. https://molecule.dk/ er en webshop, som forhandler streettøj, heriblandt cargo bukser herre. Men som sagt var der relativt stort udvalg af butikker online, som forhandlede cargo bukser. Men ligesom shop navnet afslører, så har de stort udvalg af Molecule tøj. Jeg er en stor fan af Molecule tøj, specielt deres cargo bukser. Der var ingen af de andre webshops, som havde bukser fra Molecule. Hvorfor molecule.dk var min favorit. De havde heller ikke kun 3-4 forskellige modeller, de havde kæmpe udvalg af modeller og forskellige farver. Jeg tør derfor godt love, hvis du er til cargo bukser eller bare streettøj generelt, så er der også noget for dig.  

Hvis man som jeg, er til niché brands, når det kommer til tøj, så må man affinde sig med, at det i højere grad er online det foregår. Jeg er sikker på, at det i fremtiden bliver endnu mere online præget, end det er nu. Min erfaring er, det er meget blandede holdninger blandt folk, hvorvidt man kan lide, at shoppe tøj online eller ej. Men hos molecule.dk, er der ingen problemer og jeg har ingen henvendelser. Gode priser, størrelser og hurtig levering. Så kan man ikke forvente mere.