ny seng fra sengetid

Jeg har altid haft ganske almindelige senge, hvor jeg ikke har tænkt så meget over funktionalitet og komfort, men nærmere på prisen. I mange år har jeg gået og troet at en seng bare er en seng, men har efterhånden erfaret mig, at der kan være stol forskel på funktionalitet og de enkelte madrasser.

Den helt store åbenbaring kom for ca. to måneder siden, hvor jeg købte mig en enkelt og god elevationsseng fra Sengetid.dk. Altså ikke en enkeltmandsseng, men forstået på den måde at den er enkelt og lækker i designet. Der skal selvfølgelig være plads til fruen, så jeg investerede i en Norland GreenElite EL 160×200 cm dobbelt elevationsseng, og måtte erkende efterfølgende at det var alle pengene værd.
Jeg var overrasket over de tekniske specifikationer og mulighederne med sengen – det var en hel ny verden, der åbnede sig for mig.

Norland eksklusiv dobbelt elevationsseng

Normalvis HADER jeg TV reklamer, og kan simpelthen ikke forstå, hvorfor de virker, men jeg må sgu indrømme at vi i denne omgang faldt i med begge ben. Vi havde længe snakket om at købe en ny seng, og en aften faldt vi over Sengetids TV reklame i sammenhæng med vores tidligere snak på aftenen. På forhånd vidste vi egentlig ikke, hvad vi skulle vælge, men blev inspireret af deres store udvalg af senge. Jeg var også lidt skeptisk i forhold til at købe en seng online, fordi du ikke kan prøve den eller få kompetent vejledning. Her blev jeg endnu engang overrasket, da de på Sengetid faktisk har en masse gode guides og råd til, hvordan du vælger den rette seng. Derudover har de også en livechat, som jeg i den grad fik benyttet mig af!

Funktionalitet udover det sædvanlige

Udover en fin topmadras på 11cm, så er der både en vinter og sommer side, som er designet til at din hud kan ånde bedst mulighed i forhold til årstiderne. Derudover er det også ret blæret, at jeg nu kan styre elevationen med en app fra min telefon. Med app’en får jeg også indstillingsmuligheder, så jeg ved et enkelt klik fx kan tilpasse madrassen til at se TV, sove eller læse. Det bedste ved min nye elevationsseng er næsten, at det er blevet en fornøjelse at se TV i soveværelset. Førhen skulle jeg ligge på en irriterende måde, eftersom TV’et hænger ligefrem og ikke på siden, gør elevationssengen at jeg nu kan sidde oprejst og kigge ligefrem. Nu begår jeg mig heller ikke så meget i at læse, men fruen er også blevet glad for vores elevationsseng, da det gør hendes aftenlæsning en del mere fornøjelsesfuldt.

Prikken over i’et på vores ny køb er selvfølgelig, at vi begge to sover langt bedre om natten i vores elevationsseng. Sengen er jo opdelt i to, så vi hver især kan indstille den, så den passer til vores eget behov. Jeg kan fx godt lide at min ryg er lidt hævet i forhold til benene, og kombineret med den lækre topmadras, så sover jeg som en sten.

Jeg kan klart anbefale at kigge på en seng, hvis du ikke har gjort dig nogle grundige overvejelser ved din nuværende seng. Min nattesøvn er i hvert fald blevet markant bedre, og det er ikke kun udelukkende pga. det er en elevationsseng, men også fordi at den topmadras jeg har fået er en del blødere end min gamle.