Rosemunde kjoler

I onsdags var åbenbart en helligdag. Ikke en helligdag i den forstand, at vi alle havde fri fra arbejde og skole. Så heldige er vi dog ikke. Men jeg fandt ud af, at den 14. februar åbenbart er en helligdag for kvinder. Eller som min kone kalder det: “De elskendes helligdag” – også kaldet valentinsdag. Kald mig gammeldags, men det bliver altså aldrig en helligdag. Det er en fjollet amerikansk tradition, og jeg er helt sikkert ikke den eneste mand med den opfattelse. Den betyder dog meget for min kone, og hun var ikke tilfreds, da jeg i sidste weekend ikke havde planlagt noget for os. Dette indlæg går ud til alle mænd, der ligesom mig har svært ved at læse damens tanker. Overrask hende med et par Rosemunde kjoler eller en anden gave, når hun mindst venter det. Så har du en glad kone eller kæreste i lang tid.

Dyr “helligdag”

På valentinsdag skal vi åbenbart give blomster til konen eller kæresten. Vi skal ud at spise på en fin restaurant, og vi skal udveksle gaver. Hvis det skal være helt rigtigt, skal vi faktisk også booke et hotelværelse, så det kan blive rigtig romantisk. Nu har vi jo to piger, som ikke er gamle nok til at være alene hjemme, og på en onsdag kan vi ikke få deres moster til at blive og overnatte. Så hotellet skulle jeg ikke bruge penge på, men derfor er valentinsdag dog stadig en voldsomt dyr helligdag, særligt hvis du, som jeg, ikke kendte til den på forhånd.

Jeg kunne nu mærke på min kone, at det betød meget for hende, da hun nævnte det i sidste weekend. Nu skal jeg heller ikke være for negativ – det er da skønt at forkæle hinanden lidt og udtrykke sin kærlighed. Jeg spurgte mine piger, hvordan jeg skulle overraske deres mor, og de var begge enige om, at det skulle ske med et par Rosemunde kjoler.

Rosemunde kjolerRosemunde kjoler

To Rosemunde kjoler og en glad hustru

Min kones klædeskab er åbenbart fyldt med Rosemunde bluser 0g Rosemunde kjoler. Jeg har ikke forstand på mode – men da mine to piger hjalp mig med at udvælge to Rosemunde kjoler på Superlove.dk, var jeg solgt. Jeg kunne lige se min kone i sådan en Rosemunde kjole, og den ville klæde hende så smukt.

Min kone havde slet ikke forventet, at jeg havde gjort så meget ud af hendes helligdag. Jeg hentede hende fra arbejde, da hun ellers var på vej til at tage bussen, og så kørte vi direkte hjem. Der blev hun skuffet, kunne jeg se, men det var også meningen. Mine to døtre stod klar i stuen sammen med deres moster, en flaske champagne og en flaske børnechampagne. Min kone fik tårer i øjnene – hun græder altid – og var helt overvældet, som planlagt. Vi startede aftenen med et glas champagne som familie, og så fik hun sin gave.

De to Rosemunde kjoler, mine piger havde valgt, var lige i øjet, og hun kunne slet ikke vælge, hvilken en hun skulle tage på. Hun skyndte sig ind for at skifte, og ud kom min smukke kone i en Rosemunde kjole, der var alle pengene værd. Hun var ved at falde bagover, da jeg efterfølgende inviterede hende på restaurant.

Tænk at der skal så lidt til. Min kone er stadig helt overvældet over de to Rosemunde kjoler, fordi hun fik dem, når hun mindst ventede det. Fra nu af køber jeg altid Rosemunde kjoler til hende, når hun skal have gaver. Jeg er måske også blevet lidt mere tilhænger af det der valentinsdag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *