Kvindelig tandlæge

At gå til tandlægen, er noget mange forbinder med dyre regninger, ubehag eller i nogle tilfælde skræk. Det er alle meget negativt ladet ord, og det er generelt sådan de fleste har det med tandlægen. Selvom du nok næppe kommer til at gå højt grinende fra tandlægen, efter en rodbehandling, så kan helhedsoplevelsen varierer markant fra tandlæge til tandlæge. Min pointe er, jeg synes man bør overveje, når man skal finde en tandlæge, ikke kun at kigge i lokalområdet.

Jeg har personligt selv to tandlæger liggende ved mig inden for en radius af 5 km, altså en lille cykeltur. Jeg har været til tjek begge steder, uden at have fået en god oplevelse med i bagagen. Det fik mig til, at overveje situationen. Det med at gå til tandlægen, er ikke noget jeg nyder, men det er noget der skal gøres regelmæssigt, for ellers kan det ende med at blive en dyr og smertefuld omgang. Så jeg spurgte mig selv; Nu hvor det skal gøres regelmæssigt, hvorfor så ikke finde en tandlæge hvor man får en god oplevelse? Så jeg begyndte at kigge mig om efter tandlæge alternativer. Jeg bor til dagligt i Espergærde, så jeg kigger mig om efter tandlæge i Espergærde og omegn.

En anbefalet tandlæge

Jeg begyndte at forhøre mig hos venner, familie og kollegaer for at høre hvilke tandlæger de brugte. Det gik hurtig op for mig, at mange havde det på samme måde som mig. Mange følte ikke de havde haft, nogen overall positiv oplevelse hos deres tandlæger. Dog var der nogle få der havde, og det var til min overraskelse, den samme tandlæge de alle sammen brugte. Så jeg begyndte at lave noget research, for at se hvad jeg kunne finde og der begyndte at tegne sig et billede. Alle omtalte den her tandlæge positivt. Det var Helsingør Tandcenter, som stod for disse positive oplevelser og omtale, det kunne meget vel ende med at blive min tandlæge i Espergærde, tænkte jeg.

Jeg valgte derfor, at prøve chancen og bestille tid hos dem, hvilket jeg ikke har fortrudt siden. Helsingør Tandcenter har været den gode oplevelse hos tandlægen, som jeg har ledt efter længe. De foretager alle tænkelige behandlinger, de har god service og fair priser, lige præcis hvad jeg har ledt efter. Så de kommer helt sikkert til at være min foretrukne tandlæge i Espergærde fremover. Det rør mig ikke jeg skal kører 15-20 minutter til Helsingør for, at tage til tandlægen, så længe oplevelsen er turen værd. Så jeg kan helt sikkert opfordre og anbefale Helsingør Tandcenter, til alle også selvom du ikke bor i Helsingør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *