Drømmer du om en stor, luksuriøs sofa, som eksempelvis en u sofa? Det er bare dejligt med en stor u sofa i stuen, hvor der er plads til et stort selskab, og hvor hele familien kan samles til hyggelige filmaftener og lignende. Selv en lille familie ville synes, at det er skønt med en stor u sofa, hvor der også er plads til besøgende gæster.

Det kan dog være svært at gøre plads i stuen til en stor u sofa. Mange af os tænker nok, at der ikke er plads. Der er heldigvis nogle simple indretningstips, som du kan følge, for at få en stor sofa til at se super smart ud i enhver stue. 

Udfyld pladsen i stuen

I et lille lokale vil en masse møbler, der står alene, ofte se meget rodet ud. Hvis du derimod fylder lokalet med møbler, så al pladsen bruges, så kan lokalet pludselig se hyggeligt ud. Således vil din stue tydeligt give udtryk for, at det er et sted, hvor man skal slappe af og finde ro. Dette er en svær indretningsstil at følge, men hvis man gør det rigtigt, så vil stuen virkelig være et rart sted at være. 

Optimal opbevaring

Hvis du synes, at du ikke har nok plads til en stor u sofa, så er det reelle problem måske opbevaring og andre møbler. Mange opbevaringsmøbler vil ofte få stuen til at fremstå lille og rodet. Du kan dog undgå dette ved at samle opbevaringsmøblerne ved en væg i stuen. Hvis resten af lokalet er tomt vil lokalet se større ud. 

Undgå væggene

Hvis du mangler plads, så er du måske tilbøjelig til at placere din sofa helt op til væggen. Ofte vil lokalet dog se større ud, hvis sofaen placeres lidt væk fra væggen. Dette vil også gøre det muligt at sætte en sofa foran en væg med en dør, fordi man stadig kan åbne døren. Det lyder måske som en mærkelig indretning, men det kan blive til en super hyggelig stue. 

Udnyt hjørnerne 

Hvis du køber en u sofa, der passer perfekt ind i hjørnet af et lokale, så vil det se ud som om sofaen nærmest er indbygget i stuen. Derudover er det utrolig effektiv udnyttelse af pladsen. Denne indretning kan også blive super hyggelig. Det vil dog se pænest ud med en kantet u sofa fremfor en u sofa med runde kanter.