Søger du selskabslokaler i Ballerup? Så er den nemmeste løsning at finde en lokal restaurant, der tilbyder selskabslokaler i Ballerup. Dette er der flere restauranter, der gør, herunder den hyggelige restaurant La Rustica, som du finder i Ballerup Centret. I de hyggelige festlokaler er der plads til op til 100 personer, så næsten enhver familiefest kan afholdes her! 

Italiensk inspireret mad

Hos La Rustica kan du bestille autentisk italiensk mad, så alle dine gæster kan drømme sig væk til vores allesammens elskede sydeuropæiske feriedestination. Restaurantens kokke sætter en ære i at servere autentiske retter, så man virkelig kan nyde smagen af Italien. Derudover er hver ret også tilberedt med de bedste råvarer, så dig og dine gæster kan få den bedste smagsoplevelse. For at gøre det nemt for dig har La Rustica sammensat tre 2-3 retters menuer, som kan serveres for dine gæster. Du kan naturligvis også vælge at sammensætte din egen menu ved at vælge retter fra restaurantens menukort. Hvis du elsker brunch, så kan du selvfølgelig også vælge at servere en brunchmenu. 

En oplagt placering 

Selvom La Rustica er placeret i Ballerup Centret, så er restauranten stolte af deres hyggelig lokaler, der er perfekte til enhver fest. Restaurantens atmosfære passer perfekt til de lækre Italienske retter, der serveres. Derudover er placeringen også perfekt ift. offentlig transport, så dine gæster nemt vil kunne komme frem og tilbage. Ved centret kan man både tage S-toget og busser, der kører til de fleste byer på Sjælland. Du er naturligvis velkommen til at komme forbi for at se lokalerne. 

Alle dine fester

Efterhånden har La Rustica lagt hus til en lang række fester. Restaurantens selskabslokaler i Ballerup er blandt andet blevet anvendt til at fejre barnedåber, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og en masse andre begivenheder. Her kan familie og venner samles om livets store begivenheder, og bygge videre på de mange smukke minder, som I har sammen.