forskellige gins

Hos www.slikforvoksne.dk kan du finde et kæmpe udvalg af blandt andet gin. Deres sortiment varierer fra gin i den billigere ende til mere specielle og dyre gins. Og hvis du ikke kan finde en specifik gin som du leder efter, så er de altid klar på at hjælpe og fremskaffe den til dig. Om du leder efter gin der er sødet eller en usødet tør gin, så er det til at finde hos Slikforvoksne. Slikforvoksne har nemlig de forskellige typer gin som Old Tom, London Dry gin, Destilleret gin og Botanical gin så du kan få lige præcis det som du mangler til dine drinks eller lignende.

Gin smagning i butikken

Hvis man ligesom jeg ikke har så meget styr på gin og hvad der passer godt sammen, så kan Slikforvoksne være din redning, ligesom de var for mig! Jeg har altid godt kunne lide en god Gin & Tonic med Hendricks gin og nogle agurkeskiver i, men så er min viden heller ikke kommet længere end dertil – Indtil jeg så Slikforvoksne holdt smagninger på deres forskellige gins. Jeg kom ned i butikken og fik en masse smagsprøver samt ”undervisning” i hvilke mix der ville passe til mine ønsker. Jeg forelskede mig i gin med smag, og Slikforvoksne’s egen Pink Gin er et sandt hit hos mig og mine veninder, når de bliver inviteret på drinks. Og så er prisen helt i orden i forhold til den kvalitet man får! Jeg kan stærkt anbefale at komme til smagninger hos Slikforvoksne – De er rigtig søde, hjælpsomme og så er der lækre gins.

Kvalitets gin

Hos Slikforvoksne har de et bredt udvalg af forskellige gins, men der er høj kvalitet hos dem alle – trods prisvariationer. Hos Slikforvoksne har de nemlig også testen og smagt alle deres gins. På den måde kan de stå inde for alt hvad de sælger, og du er sikret kvalitet hver gang.

Kig ind i deres kæmpe sortiment og bliv inspireret til hvad du skal have i dit barskab derhjemme!