bamse på seng

Hos www.littlehappy.dk kan du finde et kæmpe sortiment af kvalitetslegetøj fra f.eks. Little Dutch. Deres produktion af legetøj er klassisk og moderne, og i bedste kvalitet. Udover at være sjovt og funktionelt, så er det smukt og lækkert legetøj i dæmpede pastelfarver. Udover legetøj er der også en masse accessories til børn og babyer. Hvad end om det er en nusseklud, en løbecykel eller en musikuro – så kan du finde det hos Little Happy. Og så kan du finde dem i mange farver og udgaver.

Kvalitets trælegetøj

Mange af produkterne fra Little Dutch er lavet af blandt andet teaktræ, bøg og krydsfinér. Alle materialerne er uden uønskede kemikalier og opfylder alle europæiske sikkerhedskrav. Derudover er trælegetøjet malet med vandbaseret maling, så du trygt kan lade dit barn lege med det, og ikke være bange for at de propper det i munden.

Sjov og lærerigt

Hos Little Happy finder du et kæmpe udvalg af legetøj fra Little Dutch som både er sjovt og lærerigt for dit barn. Flere af produkterne er med til at stimulere barnets motoriske og logiske færdigheder, og på den måde holder legen interessant for dit barn. F.eks. er der Little Dutch’s sorteringskasse, hvor de formede klodser skal finde vej ind i de rigtige udskæringer – Dette er både underholdende og stimulerer motorikken hos de små. Der er også et stort udvalg af puslespil med flotte motiver, som børnene kan bruge massere af tid på.

Hos Little Happy finder du selvfølgelig også legetøj fra Little Dutch, som børnene bare kan hygge sig med i mange timer. F.eks. en fin togbane med togvogne og figurer eller et fint dukkehus. Og hvis forældrene ikke er bange for lidt hyggelig lyd, så kan du selvfølgelig også finde en xylofon i sortimentet, som er en sand vinder hos de små, og skaber en masse glæde omkring lyde og musik hos dem.

Kig forbi Little Happy og bliv inspireret med lækre accessories og kvalitetslegetøj til børneværelset. De har lidt af det hele!