Når du kigger ind i en kvindes garderobe, så kan man næsten være sikker på at finde BH’er, da disse har til formål at støtte din barm og dermed øge den generelle komfort for dig. Men for at du som kvinde kan opnå den mest optimale komfort, så er det også nødvendigt at du finder en BH som passer til lige præcis din barm. Er din bh for lille kan det stramme og BH’en kan sidde dumt på din barm. Er den omvendt for stor, så opnår du altså ikke den komfort og den støtte som en BH nu engang skal give dig. Det er derfor ekstremt vigtigt at du finder dig en BH som virkelig passer dig perfekt. De senere år er det blevet mere og mere populært at anskaffe sig de såkaldte “soft bras” – og disse er netop blevet populære fordi de ikke har nogen bøjle og derfor er de enormt lækre og komfortable at have på i løbet af dagen. Mange vælger også at sove med dem fordi de netop er så lækre at have på. 

Vælg dit yndlings materiale til din soft bra

Noget af det som også gør soft bras enormt behagelige og komfortable har også noget at gøre med det materiale som de er lavet af. Du kan nemlig få billig undertøj til kvinder hvor kvaliteten stadig er helt enormt høj. Et bestemt materiale er især ved at vinde frem når man taler om undertøj til kvinder, og det er bambus som er silkeblødt at røre ved – og endnu mere behageligt at have på. Det gode ved at vælge bambus materiale er også, at det er væsentligt bedre for miljøet sammenlignet med andre materialer som for eksempel bomuld der belaster miljøet meget. 

Find den rigtige størrelse

Komforten af din bh og dit undertøj afhænger generelt af at du vælger den korrekte størrelse undertøj så støtten er korrekt. Det kan være svært at finde sin størrelse på undertøj, men mange guides på diverse undertøjs hjemmesider kan være rigtig gode til at pege dig ind på hvilken størrelse du skal bruge.