maler Amager

At finde den helt rigtige maler, når du skal have udført arbejde både indenfor og udenpå huset, kan være rigtigt svært. Jeg kender mange, som kan fortælle historier om forfærdelige malerprojekter. Nogle gange er det simpelthen en væg, som begynder at skalle, eller en mur, som krakelerer i overfladen, så snart det begynder at regne. Der er dog også de helt forfærdelige historier om malerarbejde, der aldrig er blevet udført, hvilket har ført til megen stress og endda bekymring i en familie. Så da jeg og min familie fik malet vores stue på Amager, ledte vi efter nogle meget bestemte kvaliteter hos vores maler – her er nogle af dem.

Den personlige relation

En af de ting, som jeg virkeligt synes, at man skal lede efter, når man skal hyre en håndværker, er den personlige forbindelse. Jeg går rigtigt meget op i at kunne følge med i, hvilket arbejde, som bliver udført, hvordan det foregår, og hvordan det hele skrider frem. Her føler jeg, og sandsynligvis mange andre, at jeg bliver meget mere tilpas, fordi jeg netop kan forstå, hvordan processen udføres, og hvad der skal tages hensyn til. Der er mange håndværkere, som har lyst til at dele ud af deres arbejde og fortælle dig om de forskellige processer. På denne måde opstår der en personlig forbindelse, som virkelig kan være uundværlig i forhold til at føle sig tryg under hele processen.

Hvad skal du lede efter hos en malermester?

Jeg går også rigtigt meget op i mit lokalområde – jeg er glad for Amager, og da ledte efter en maler, så skulle det være en, der på en eller anden måde kan genkende denne følelse. Her var det rigtig vigtigt for mig at finde en håndværker, som forstår og holder af det område man befinder sig i, og som også har lidt af en historie i netop dette område. Med andre ord: en lokal maler, som går op i lokalsamfundet. Samtidig giver det dig også mulighed for at se, hvad andre mennesker i dit nærområde har oplevet i forbindelse med malerprojekter med den pågældende maler, hvilket kan være en fin måde at vurdere malermesteren på, og få en ide om hans kvaliteter.

Til sidst er det rigtigt vigtigt at finde en maler, der bare kan sit kram – dette lyder måske som en selvfølge, men det er meget vigtigt, at en håndværker, som skal håndtere noget professionelt, har erfaring og arbejder med forskellige materialer og udstyr af høj kvalitet. Dette gør nemlig, at du kan stole på det arbejde, der bliver udført. Samtidig kan god erfaring med malerfaget være medvirkende til det bedste resultat – nok erfaring vil desuden også kunne være med til, at du kan få et bedre estimat af tidsramme og eventuel pris, som det hele vil koste. Dette kan spare både dig og resten af familien for en masse unødige bekymringer, og giver jer et bedre overblik – det gjorde det hjemme hos os.

 

Hvilken maler på Amager valgte vi så?

Vi endte med at vælge en lokal Amager-maler, der selv bor i lokalområdet. Her var der fokus på kvalitet og at det ikke bare var endnu en maler, man aldrig kom til at se igen. Det giver ligesom noget tryghed, at det er en maler der er forpligtet af at levere et ordentligt arbejde, når han/hun selv bor i området, og er afhængig af lokale kunder. Maleren hed Malermester Brigsted Hansen og du kan se deres hjemmeside her: http://www.brigsted-hansen.dk/ hvis du selv får brug for en lokal maler på Amager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *