5 grunde til at spille golf

Jeg har lige booket en golfrejse til Costa Del Sol eller “Costa del Golf”, hvor jeg skal ned og spille med 3 andre venner til foråret.
Det er et fantastisk område i  Spanien, hvor der ligger i omegn af ca. 50 golfbaner i nærområdet. Det har i mange år været populært, at tage dertil på golfrejser, og heldigvis er deres greenfee nu til dags på niveau med andre europæiske kvalitetsbaner. Du er næsten altid garanteret godt golfvejr, da solen skinner 325 dage i gennemsnit om året (gid det var lige sådan i Danmark).

golfbane i costa del sol

En uge i paradis

Det bliver en sand fornøjelse, at tilbringe 7 dage på den spanske solkyst. Vi har planlagt at skulle spille golf minimum 5 af dagene, så der også er plads til andet sjov og ballade. Udover det fantastiske ocean af golfbaner, så byder Costa Del Sol også på bl.a. flotte strande samt byliv med massere af lækre restauranter og livlige barer.

Du finder en skøn natur langs kysten i Costa Del Sol, og i baglandet Andalusien, ses et af de smukkeste områder i hele Europa. Der er endda mulighed for at rejse rundt mellem nogle af de flotte byer Ronda, Sevilla, Granda og Jerez. Vi har overvejet om vi skal bruge en af dagene på et lille roadtrip, da vi lejer en bil dernede. Det koster ikke særligt meget at leje en bil, og det gør vores oplevelse en del bedre, da transport fra og til baner, og ikke mindst lufthavnen, bliver en del lettere.

Andre populære golfdestinationer

Det er ikke kun i Spanien, at du finder fantastiske golfdestinationer. I Europa er det også yderst populært, at tage til bl.a. Portugal og Tyrkiet. Jeg har selv været i Argavel i Portugal 2 gange (den ene var ikke en golftur), men det kan klart anbefales at tage dertil. Derudover har jeg hørt gode ting om Tyrkiet, men har ikke haft fornøjelsen af at prøve deres grønne baner af endnu.

Har du været på golftur før og i såfald hvorhenne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *