golf er fantastisk

Golf er en fantastisk sport, som stimulerer flere af dine sanser. Det er altid en udfordring at spille, fordi uanset hvor ofte du træner, eller hvor du end er blevet, så vil du altid opleve noget nyt på golfbanen. Du vil ramme dage, hvor alle dine slag stortset lykkes, og så vil der være dage, hvor du mest af alt har lyst til at smide håndklæddet i ringen. Golf er nemlig en sport, hvor du er nød til at mestre både teknik, fysik og ikke mindst det mentale.

Alle kan spille golf

Alle kan være med til at spille golf uanset alder, og handicapsystemet gør, at alle kan konkurere mod hinanden. Den lave intensitet betyder, at selv senior kan deltage i golfarrangementer, og faktisk bliver man blot bedre med alderen. Øvelse gør trods alt til mester.

Starter dine børn i en tidlig alder, så har de mulighed gennem de fleste klubbers juniorprogrammer at komme rigtig langt. Det er aldrig for sent at starte til golf, for hvis du er oppe i alderen, så vil der ligeledes være mange muligheder gennem runder med venner, kollegaer, bekendte eller turneringer i diverse golfklubber.

Det er sundt

Udover at det er sjovt, så er det ligeledes sundt at spille golf hyppigt. De fleste tænker ikke over det, fordi det er sjovt, men faktisk når du går en golfrunde, så har du typisk gået mellem 6 og 10 kilometer. Det er bevist at motion er godt for dit helbred, da det udløser endorfiner. Og er du typen, der har svært ved at finde op i træningscenteret, så er det måske den ideelle løsningen for dig.
Udover lidt statistik til din skridttæller, så vil du også komme ud i det fri, hvor det er lettere at koble af fra en stresset hverdag. Sollys, natur og frisk luft er ofte noget som vi forsømmer i vores travle hverdag, selvom det er vigtigt.

Socialt samvær

Sport er altid en oplagt mulighed for social samvær, og golf er ingen undtagelse. Der er rig mulighed for at hygge over en golfrunde med både børn, kollegaer, forretningsforbindelser, venner, forældre eller bedsteforældre. Har du ingen at spille med, så bør der være rige muligheder i dit lokale klubhus for at finde golfpartnere, som du kan spille med.

Det værste der kan ske ved, at du starter til golf, er at du bliver glad for det. Derudover bliver dine venner nok også træt af at høre om, hvordan du slog dem på golfbanen. 😉

magnus der spiller golf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *