min tandlæge på amager

Hvad skal min nye tandlæge på Amager kunne tilbyde mig?

Jeg har både venner og familie, som kan fortælle mange skrækkelige historier om de gange, hvor de har været til tandlægen. Nogle gange er det historier om behandlinger, der er gået helt forkert, hvor de har oplevet en masse bekymringer, store mængder stress og mistet tid, som kunne være blevet brugt på arbejde eller fritid. Nogle gange er det, det økonomiske, hvor regningerne bliver kæmpestore for små behandlinger, hvor man simpelthen ikke havde fået det at vide på forhånd. Nu er jeg på jagt efter en ny tandlæge på Amager, men det kan ofte være svært at finde ud af, hvad en tandlæge skal kunne tilbyde – her er nogle af de ting, som jeg har overvejet i forbindelse med mit valg af ny tandlæge.

min tandlæge på amager

Kvalitet og kundeservice

Først og fremmest er det rigtigt vigtigt at huske på, at en tandlæges kvalitet rigtigt ofte afhænger af kvaliteten af de medarbejdere, som rent faktisk arbejder der. Derfor kigger jeg efter en tandlæge, hvor medarbejderne er engagerede, og hvor de gerne vil tilbyde mig en god behandling, hvor jeg føler mig tryg hele vejen. Det er nødvendigt at huske på, at når man leder efter en god tandlæge, så leder man faktisk efter et kundeserviceminded personale, der har de nødvendige kvalifikationer. Kompetencer der ikke kun gør dig mere tilpas, men som også gør, at disse klinikere og assistenter er komfortable med deres arbejde. Finder du dette, så får du selvsagt en bedre behandling, end du får mange andre steder, og det kan gøre det meget mere trygt at gå til tandlægen.

Godt udstyr og trygge lokaler

Når jeg leder efter en ny tandlæge på Amager, så er der specielt én vigtig faktor, som jeg synes mange glemmer, når de er i gang med at finde sig en tandlæge. Dette er kvaliteten af de lokaler, som man behandles i, og det udstyr, som bruges til at behandle en. Jeg bliver meget mere tilpas hos en tandlæge, når jeg ved, at bygningen ikke kommer til at falde ned om ørene på mig – det er lidt overdrevet sagt, men jeg føler mig oprigtig bedre tilpas i lokaler, som jeg føler er opdaterede og moderne sådanne steder. Samtidig gør nyt og moderne udstyr, at jeg føler mig utroligt meget mere sikker, fordi, at jeg ved, at der så er tale om en klinik, som gerne vil give deres patienter og kunder den bedst mulige behandling.

Denne prioritering af de mest betryggende omgivelser er meget vigtig, men samtidig er det at sætte patienten i højsædet selvfølgeligt ekstremt vigtigt. Jeg føler mig altid mere tilpas, når jeg ved, hvad det er, som min tandlæge har tænkt sig at udsætte mig og mine elskede tænder for. Dette er en vigtig værdi hos tandlæge – når der er gennemsigtighed og gensidig forståelse, så vil jeg meget hellere gå til tandlægen, fordi jeg har muligheden for at forstå lidt om, hvad det er, der foregår ”bag kulisserne”. Derfor er dette en af de flere værdier, som jeg har haft i mente, da jeg ledte efter en tandlæge på Amager og i Ørestad.

PLUS1 min nye tandlæge

Jeg faldt over PLUS1.dk, som har flere klinikker, og bl.a. en på Amager / Ørestaden. De er faktisk den eneste tandlæge i Ørestaden!

De havde en fint tilbud som første gangs kunde, og derudover har jeg også kunne læse mig frem til en masse gode anmeldelser. Min oplevelse derinde var også eminent, og jeg kan klart anbefale at skifte til deres tandlægeklinik. Formidabel service og eksekvering af service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *