golfudstyr og køller

Der er ikke længe til julen, er overstået, og det betyder at jeg skal gå amok i januarudsalget. Det kan aldrig rigtigt betale sig at ønske større ting til jul, da gaverne man får er nedsat allerede dagen efter juleaften. Lige for tiden leger jeg med tanken om, at udvide mit sortiment af golfudstyr. Man kan aldrig få for meget udstyr og tilbehør til golf – især ikke hvis man er et konkurrencemenneske ligesom mig.

Forrige år købte jeg en driver fra Wilson på Billigegolfbolde.dk, som jeg har været super glad for, så jeg regner ikke med at investere i yderligere en driverkølle. Driveren er den de fleste synes er ”sjovest” at slå med, netop fordi at bolden som regel kommer længst. Det er den golfkølle, som du bruger i startområdet, også kaldet tee-området. Hvis du er nybegynder kan jeg anbefale at købe en moderne driver, hvor der vil være et markant større sweet spot, der vil gøre det lettere at lave et godt slag.

På udkig efter funktionelle golfkøller

Jeg foretrækker at købe mine køller separat, selvom mange forhandlere sælger golfkøller sætvis, hvor de forskellige køller og jern komplimenterer hinanden. Jeg har dog fundet ud af, at der kan være stor forskel på pasformen og kvaliteten af de enkelte kølletyper på trods af samme mærke.

Jeg vil gerne have en ny hybridkølle, som er en fantastisk substitut til de mere traditionelle jern, herunder 1. og 2. jernene. Det er nemlig væsentlig sværere at få bolden op i luften med de traditionelle, hvorimod hybridkøllerne har et lavere tyngdepunkt, som gør dig i stand til at få bolden lettere op og dermed lave det perfekte slag. I forhold til hybridkøllen så har jeg set mig lun på enten en Wilson eller Titleist.

Se bl.a. Wilson FG Tour F5 herunder, som er en virkelig sprød kølle. Jeg er vild med alle de små raffinerede detaljer, hvor du virkelig kan se der er blevet kræset godt og grundigt for slutproduktet. Anmeldelserne på nettet har ligeledes være super gode for lige netop denne hybridkølle, derfor tror jeg at den vil falde perfekt ind i mit golfsæt, der forhåbentlig snart er fuldendt.

hybridkølle fra wilson

Jeg har også følehornene ud efter en fairwaykølle, og her er det vigtigt, at jeg finder en med et skaft, der passer til lige netop mit sving. Da jeg er relativt øvet (synes selv jeg er verdens bedste), har jeg brug for skaft, der ikke er så fleksibelt, da min motorik tillader et stabilt golfsving. Omvendt skal du som nybegynder bruge fairwaykøller, der er fleksible, da dit sving vil være ustabilt. Jeg har udset mig Titleist 917F2 fairwaykølle, da jeg tror den vil passe perfekt til mine kompetencer. Farven på selve køllen vil også kunne matche den anden Wilson FG Tour F5 kølle, hvilket jo er ekstremt vigtigt, jeg skulle jo nødig se dum ud på golfbanen.

titleist 917f2 fairwaykølle

Den sidste type golfkølle som jeg er på udkig efter i denne omgang, er en wedge og helt specifikt Wilson FG Tour PMP i blå. Wilson har altid lavet nogle fantastiske wedges, som passer perfekt til min kropstype og svingposition samt kraft. Jeg synes dog at de 1.200 kr. er ret peberet for denne kølle, men jeg er villig til at ofre det der skal til for at købe det golfudstyr, der fuldender mit golfspil i sidste ende.

wilson fg tour pmp blue

Andet golfudstyr der er væsentligt

Det er ikke fordi jeg som sådan, har andet på ønskelisten, men det er altid klogt at holde øje med tilbud på godt golfudstyr. Ved januarudsalget er det oplagt, da meget af golfudstyret vil være væsentligt billigere end resten af året.

Golfsko er ligeledes en nødvendig del af golfudstyr, især når vejrforholdene er besværlige. Det er vigtigt, at have et fast greb i græstæppet, ellers bliver det svært at få et roligt og stabilt sving. Endvidere er det selvfølgelig rart at have nogle funktionelle sko, der kan ånde, når man går mellem 6-12 km per runde. Så jeg vil helt sikkert holde øje med om, der kommer nogle fine golfsko på tilbud fra evt. Footjoy eller Adidas, som jeg synes laver de bedste sko til golf.

Andet tilbehør som golftøj kunne selvfølgelig også være rart, at tilføje til listen af golfudstyr. Jeg har det meste, men mangler faktisk en rigtig solid golfregnjakke, da min nuværende driller lidt med lynlåsen. Hvis du kan anbefale en bestemt jakke eller mærke for den sagsskyld, så vær ikke bleg for lige at smide en kommentar længere nede på siden.

Hvor finder du de bedste tilbud

Sidste år fandt jeg rigtig gode tilbud på golfudstyr inde på billigegolfbolde.dk, som er en etableret forhandler, der har været i branchen i mange år. De har altid et rigtigt fint udvalg af mine yndlingsmærker som fx Wilson, Titleist, Footjoy, Nike, Taylormade og mange andre. Derudover har de altid god service samt hurtig og billig levering på deres produkter. I øvrigt min favorit forhandler af søbolde, da de er billigst på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *