Firmajulegaver 2018

Selvom vi i skrivende stund befinder os i start oktober, så bliver vi nødt til at indse, at julen snart står for døren. I hvert fald når vi snakker om firmajulegaver. Det er nok kun meget få privatpersoner som er begyndt, at tænke på julegaveindkøb allerede nu. Men det forholder sig lidt anderledes når vi snakker om firmajulegaver til de ansatte. Når du som direktør skal købe firmajulegaver til alle dine ansatte, er det et større logistisk arbejde. En ting er at finde ud af, hvad du skal købe til dine ansatte, en anden er at gaverne skal nå at blive leveret til tiden. Alt efter hvor mange ansatte du skal købe firmajulegaver til, varierer det selvfølgelig hvor stort et logistisk mareridt det er. Hvis du har en virksomhed med 50+ ansatte, så kan du ikke bare vente med at købe julegaver til start december. Der skal du være ude i god tid. Det har jeg lært på den hårde måde.

For nogle år tilbage var jeg relativ ny og uprøvet, i forhold til at købe firmajulegaver. Min manglede erfaring var skyld i, at jeg ikke var ude i god nok tid. Jeg havde ellers lavet de fornødne forberedelser. Jeg vidste præcis hvilke gaver jeg skulle købe og hvor jeg ville købe dem. Endvidere vurderede jeg, at jeg faktisk var ude i god tid, da jeg bestilte julegaverne i start december. Derfor var jeg sikker på det hele nok skulle komme til tiden. Men firmaet hvor jeg havde købt firmajulegaverne hos, kunne ikke levere alle gaverne til tiden. Det lærte mig 2 ting. Først og fremmest hvor jeg ikke skulle købe firmajulegaver fremover og for det andet, at jeg skal være ude i bedre tid næste gang.

Hvor skal du købe firmajulegaver?

Efter nogle år med ansvaret for indkøb af firmajulegaver, hvor jeg både har haft gode og dårlige episoder, vil jeg gerne dele mine erfaringer med jer. Som jeg gav udtryk for tidligere, så køb dine firmajulegaverne i god tid. Det er muligvis det bedste råd jeg kan give. Det giver måske lidt sig selv, men det ændre ikke på det faktum, at du kan komme galt afsted, hvis ikke du gør det. Videre til næste råd, hvor skal du så købe dine firmajulegaver? Det er måske lidt mere interessant for mange af jer. Efter min uheldige episode, ved jeg i hvert fald, hvor du ikke skal købe dine firmajulegaver. Men jeg har ikke nogen intentioner om, at hænge nogle ud i mit blog indlæg. Derimod vil jeg fortælle jer om PromotionMakers, som jeg virkelig har været glad for. Jeg har brugt PromotionMakers de sidste par år og det kan jeg virkelig anbefale andre også at gøre.

PromotionMakers levere til tiden og deres firmajulegaver er rigtig god kvalitet. Men det jeg vil rose dem mest for er deres udvalg. De har et kæmpe udvalg af forskellige gaver. Derfor er jeg sikker på der også er noget for din virksomhed og dine ansatte. Ydermere har de også en vælg-selv firmajulegave shop. Hvor dine ansatte selv kan vælge hvilken julegave de gerne vil have.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *