I dette indlæg vil jeg fortælle en historie om min far. Han er nemlig en stolt mand, der har oplevet utroligt meget i sit liv. Nogle af oplevelserne har været gode, andre har været dårlige, ligesom alle os andre. En af de dårlige oplevelser har været dengang, min mor forlod ham til fordel for en anden mand. Siden da har min far aldrig haft en kæreste. Dette indlæg kommer derfor til at handle om dengang, jeg fik sendt min far af sted på en modig singlerejse, han vil huske for livet.

For stolt til at tage på singlerejser

Det var ikke en nem kamp, vil jeg gerne lige have lov til at påpege. Inden jeg fik sendt min far af sted på sin modige singlerejse, skulle jeg nemlig lige gøre ham modig først. Spørger du min far, vil han helt sikkert sige, at han allerede var modig, og at det ikke var det, der var problemet. Min far er som sagt en meget stolt mand.

Han er dog en stolt mand, der længe har haft svært ved at møde nye mennesker. Han har længe levet i sin egen bobbel, hvor han er gået på arbejde 8-10 timer om dagen, hvorefter han er taget hjem, hvor han har spist sin middag og læst sin avis. Det har han haft det fint med, indtil han for kort tid siden blev pensioneret. Siden da er det langsomt gået ned ad bakke for hans humør.

Jeg kunne mærke, at min far var ved at blive ensom. Og derfor gik jeg på jagt på internettet efter en løsning. Og da fandt jeg muligheden for at tage på singlerejser med Events4singler.

En singlerejse, der ændrede hans liv

Ja, det var ikke nemt at få ham overtalt til at tage på denne singlerejse. Det var faktisk noget af en kamp, fordi min far absolut ikke mente, at en sådan singlerejse var ham værdig. Det var først, da jeg satte ham ind i, hvordan denne singlerejse skulle foregå, at jeg fik ham overtalt til at tage af sted. Events4singler arrangerer nemlig singlerejser, der har til formål at sætte folk sammen, så de kan blive rejsevenner.

Min far har endnu ikke fundet kærligheden. Han har dog fundet sig nogle nye rejsevenner, som han tager på singlerejser med flere gange om året. Jeg kan mærke, at han er blevet meget gladere, og der har ikke skullet særligt meget til. Disse singlerejser gør ham glad hele, fordi han har fået noget at glæde sig til i hverdagen. Han ses oven i købet med sine rejsevenner i helt andre situationer, end når de skal på singlerejser.

Nu er det mig, der er en stolt mand. Jeg er nemlig så stolt af, at jeg fik lokket min far af sted på denne singlerejse. Den har ændret hans liv og gjort ham til en meget gladere og mere spontan mand. Grunden til at han ikke kunne finde kærligheden i sin tid har helt sikkert haft noget at gøre med, at han ikke har været helt glad. Jeg kan nu mærke på ham, at han er blevet en meget gladere mand. Derfor skulle det ikke undre mig, hvis han fandt kærligheden på sin næste singlerejse.