Golden Sands Bulgarien charter

All-inclusive, party hotel

Når I endelig kommer til Golden Sands, vil I nok gerne vide hvilke ting man bare skal opleve, når man rammer den festglade by. Der er et hav af muligheder for underholdning, afslapning og fester, som kan være svære at finde rundt i hvis man gerne vil nå lidt af det hele.

I denne guide har jeg samlet mine personlige hits fra de gange jeg har været i Golden Sands i Bulgarien:

1.     Hotellet og all-inclusive

Noget af det første du skal gøre, er helt klart at nyde at du endelig er på ferie. Min holdning er, at du gør det bedst ved at få oprettet din base på hotellet og finder ud af hvilke fordele der er ved netop dit hotel og de muligheder du har.

Det lyder måske dumt, men her er all-inclusive aftalen og det faktum at du ikke engang selv skal gøre rent på værelset en vigtig ting at vænne dig til. Læn dig tilbage, og smid alle bekymringer væk, og nyd din ferie – så får du mest ud af den.

All-inclusive betyder nemlig at du ikke skal tænke på at få stillet hverken sulten eller tørsten på noget tidspunkt. Hvis du mangler noget, kan du simpelthen bare selv fange an af hvad du har lyst til fra hotellets buffet eller bar.

Herefter kan du hoppe ned i poolen for at blive kølet af og få slikket sol. Det er klart den bedste måde at samle kræfter sammen til aftenens eller dagens strabadser.

2.     Stranden

Hvis du bliver træt af at ligge på de kunstige klinker og kigge på de andre blege danskere, der prøver at få en smule farve, kan du smutte på stranden hvor du har en noget bedre udsigt. Golden Sands’ navn er ikke hevet ud af den blå luft, men stammer fra det ”gyldne” sand, som pryder den flotte strand. Selve stranden til resortet er 3,5 km lang og er nogle steder mere end 100 meter bred, så der er garanti for at du kan finde et ledigt spot i solen at slappe af på, hvis du ikke vil leje en strandstol. Bliver temperaturen for høj i sandet, hopper du bare i det smukke azurblå vand, som Sortehavet er kendt for.

3.     Festerne og aktiviteterne

Når du har ligget og suget alle solens energifyldte stråler til dig og solen er gået ned, skal du selvfølgelig se hvad Golden Sands’ natteliv kan byde på. Her er ”party” klart nøgleordet for hvad du kan forvente. Rejseselskabet DUF-Rejser er eksperter i at arrangere uforglemmelige parties og rejser til Golden Sands. De byder på mange forskellige aktiviteter som du kan underholde dig selv med. Partybåden er et eksempel herpå, og er altid et kæmpe hit blandt de rejsende. Her har du mulighed for både at nyde det smukke vand, bade og feste på en båd – med andre ord: alt det bedste sammen.

Mulighederne er mange, men én ting er helt sikkert: Hvis du rejser til Golden Sands, er du sikker på et hit af en charterrejse.