Nøgle

Digitale nøgler hører ikke længere fremtiden til. Det er faktisk noget der allerede i dag, er fast inventar i mange hjem. Specielt på det professionelle plan er digitale nøgler særdeles velegnede. BEKEY er en virksomhed, hvis kernekompetencer er digitale adgangsløsninger til professionelt brug. BEKEY har udviklet en elektronisk lås, som hedder SmartLock, dertil hører et software program NETKEY, hvor man administrere de låseenheder man har. BEKEY’s elektroniske lås er yderst populær i bl.a. hjemmeplejen. Flere og flere kommuner vælger, at få implementeret de elektroniske dørlåse hos de ældre, så hjemmeplejen nemt og hurtigt kan komme rundt til de ældre. Det kan lyde simpelt, at lave fysiske nøgler om til digitale nøgler ved, at implementere en elektronisk dørlås, men det er også hele pointen. Det er en af grundene til at BEKEY’s SmartLock har fået så stor succes. BEKEY kommer ud og opsætter den elektroniske dørlås hos de ældre. Det eneste hjemmeplejen skal bekymre sig om er, at administrere hvilke medarbejdere der skal have adgang og hvornår de skal have det. Ydermere, formår den elektroniske dørlås, at gøre en helt almindelig arbejdsdag for hjemmeplejen langt nemmere og dét er vigtigt.

For hjemmeplejen handler det logisk nok om, at tage sig af de ældre. Jo mindre tid hjemmeplejen skal bruge på unødvendige ting, jo mere tid er der til de ældre. BEKEY fandt ud af der lå et stort potentiale i, at nedsætte den tid og de ressourcer de bruger på håndtering af fysiske nøgler. Men det krævede et godt produkt. Med SmartLock 2.0 har BEKEY netop det perfekte produkt til, at opnå lige præcis dette.

SmartLock 2.0 gør en forskel  

En ting er at have en ambition om, at gøre en forskel. En anden ting er når det bliver en realitet. Flere kommuner i Danmark har valgt at bruge BEKEY’s elektroniske lås som en hjælp til hjemmeplejen. Det har de ikke gjort fordi det er smart. De har gjort det fordi det effektiviserer den enkelte medarbejders arbejdsdag og i sidste ende giver mere plejetid til den ældre. Den elektroniske lås gør det nemmere end nogensinde, at komme ind hos de ældre. Derudover skal de ikke bekymre sig om, at have den rigtige nøgle med, den ligger digital på deres smartphones. Hvis en medarbejder fra hjemmeplejen skal besøge 10 ældre på en dag, kan han/hun få adgang til samtlige boliger kun ved brug af sin smartphone. Selvom håndtering fysiske nøgler er så lille en del, af en normal arbejdsdag, så kan det alligevel have en stor effekt. Det er præcis denne effekt BEKEY søger med deres elektroniske lås.

Frederiksberg kommune er en af de kommuner, som har taget beslutningen om, at hjemmeplejen skal have glæde af den elektroniske lås. SmartLock 2.0 er i skrivende stund opsat i mere end 1300 hjem i kommunen. Det gør dem til en af de førende kommuner i Danmark på dette punkt. Det forventes at flere kommuner vil følge efter Frederiksberg i den kommende tid. En elektronisk lås kunne meget vel blive en permanent del af hjemmeplejen i fremtiden.