Kunst

Det kan være en bekostelig omgang at få kunst ind i sit hjem. Ikke alene skal det forsikres og betales. Det skal også hænges forsvarligt op da det typisk er tunge malerier, hvis de er originale.

Hvis du heller ikke skal imponere nogle med den ægte vare men blot vil nyde en kopi og nyde farverne. Det kan nemlig lade sig gøre med kunstplakater. Kunstplakater er populære som aldrig før og de pynter i ethvert hjem. De kan spænde vidt fra at føre tankerne hen på fjerne eventur, drager, overnaturlige væsner og fabeldyr til blot at være enkle 2-farvede minimalistiske stykker kunst, der maner til besindighed og eftertanke af forbrugssamfundet.

Find dine egne kunstplakater hos permild-rosengreen her: https://permild-rosengreen.dk/

Kunst

Find din stil

Taget prisen på kunstplakater i betragtning overfor regulære malerier, er det væsentlig mere råderum og muligheder. Da prisen på kunstplakater er til at overkomme for de fleste pengepunge, giver det også mulighed for at købe flere forskellige og dermed finde lige præcis sin egen stil. Det er også muligt at skifte mellem sine kunstplakater. Inden for kunstplakater findes der er lang række stile og det kan være svært at vælge om det skal være abstrakt, moderne, klassisk eller naturtro. En farverig kunstplakat er god at have hænge på væggen til at skabe noget liv og kant og lyse en hvid kedelig væk op. Det er også mere og mere set at man har mere neutrale møbler og indretning også skaber liv med en eller flere plakater der giver en ’tju-bang’ effekt i et rum. Ved vælge en kunstplakat med kraftige farver kommer den også bedre til sin ret hvis den står i kontrast til neutrale møbler så den ikke skal kæmpe om tilskuerens opmærksomhed. Der er et hav af muligheder for at få dine kunstplakater til at pryde dit hjem på en fortrinlig måde.