Økologisk catering i København

 

Catering kan sørge for den bedste økologiske mad til enhver begivenhed. Når man får catering til sin fest, er det vigtigt at se på, hvordan forskellige catering firmaer kan efterkomme ens ønsker. Det gælder, hvad enten man er til økologi, vegetarisk eller vegansk mad. København er lige nu hovedsæde for den økologiske og bæredygtige bølge, og det kan også ses ved de forskellige catering muligheder, der er at finde i København.

 

Catering for vegetarer, veganer og pesco-vegetarer

 

Når man ser på Catering i København er der mange muligheder at vælge mellem. Men de fleste steder kan efterkomme netop dit ønske i forhold til forret, hovedret, dessert og alt der i mellem. Hvad enten du er vegetar, veganer eller pesco-vegater, kan et catering firma hjælpe dig med at sammensætte den helt perfekte menu. Selv om man ikke spiser kød, kan man sagtens have et spændende virvar af retter på menuen. Hvis man for eksempel vælger tapas eller buffet til sin fest, kan man vælge at have både retter med kød, fisk og uden. På den måde er der mad til alle, uanset hvad man kan lide.

 

Hvis det skal være glutenfri catering

 

Hvis du skal arrangere en stor fest som for eksempel en julefrokost, fødselsdag, bryllup eller stor familiemiddag, kan det være en god idé at undersøge, om nogle af gæsterne ikke kan tåle gluten eller er laktoseintolerente. Så er det nemlig vigtigt at give kokken fra catering besked, således at han eller hun kan lave nogle gode løsninger til disse gæster. Det kan for eksempel gøres ved at skifte nogle ingredienser ud eller simpelthen lave en ret, hvor der hverken indgår gluten eller laktose. Det samme gælder for dem, der ikke kan tåle andre madvarer så som nødder eller bær.

 

Hvorfor skal man vælge økologisk catering?

 

Når man vælger catering af økologisk mad, er grøntsagerne og frugterne ikke sprøjtet med giftmidler for at få dem til at holde længere. Køddet man får, kommer ikke fra køer og grise, der har stået i en stald en stor portion af deres liv, men som har været ude på markerne. Generelt kan man sige at økologisk mad er mere bæredygtigt, fordi det ikke udleder lige så meget CO2, samtidigt med at dyrene og planterne ikke har lidt under deres vækster, men i stedet vokset op mere frit end ved et konventionelt landbrug. Derfor smager økologisk mad også tit bedre og mere friskt. Ønsker man at være bæredygtig og tænke på miljøet, er det anbefalet at vælge økologisk catering.