Azure-kursus

Vi har jo i længe brugt Microsoft Azure i virksomheden – blandt andet til at udvikle vores app til vores mobilbrugere på. Derfor er det selvfølgelig også naturligt at vi skal til nogle Azure kurser en gang imellem, så vi kan få udviklet vores kompetencer inden for hvilke muligheder og værktøjer vi har til rådighed.

Azure gav os mulighed for at fokusere på dét der er vigtigt!

Vi har som sagt brugt Azure til blandt andet at udvikle vores mobil-app i. Her gav Azure os mulighed for at udvikle, udrulle og skalere appen online, så vi ikke selv skulle stå for andet end at udvikle den. Alt hosting, vedligehold af servere og opdatering af disse, bliver simpelthen klaret af Microsoft Azure. Det giver os luft og mulighed for at flytte fokus over på dét, som skaber værdi for os, fordi vi ikke skal bruge ressourcer på vedligehold, at køre servere, strøm og udgifter til ekstra IT-medarbejdere der skal køre dem.

Derfor har Azure virkeligt hjulpet os med at fokusere på dét der er allervigtigst, når vi har skulle udvikle appen.

Derfor er det også vigtigt at vi konstant udvikler vores kompetencer med Azure kursus, så vi er sikre på konstant at kende til den nyeste udvikling inden for deres cloud-løsninger og hvilke nye muligheder vi har.

Alle kan få noget ud af Azure kurser

Faktisk, tror jeg at alle vores udviklere, og sikkert også en stor del af de andre medarbejdere, ville have godt af et kursus i Azure, fordi en rigtigt stor del af vores online tilstedeværelse kunne understøttes af Microsoft Azure. Vi har mulighed for at kode i stort set alle sprog, bruge open-source teknologier og endda understøtte vores egne servere med deres cloud-løsning. Jeg siger ikke at alle vores servere skal køres af Azure, men en hybridløsning, hvor vi har alle core-aktiviteter på vores interne servere, og Azure så hjælper os med at distribuere og håndtere API’erne, ville sikre, at vi kun betalte for netop det vi brugte, og derfor ikke skulle betale og vedligeholde serverkraft vi ikke brugte fuldt ud.

Derfor, har jeg også hevet nogle fra de andre afdelinger med på det Azure kursus jeg skal til, så de forhåbentligt får øjnene op for de muligheder vi har.