brunch selskab københavn

For et lille års tid siden havde jeg en lidt akavet episode med konen. Hun kom hjem en eftermiddag og fortalte mig, at hendes bedste veninde var gravid. Hendes bedste veninde er forresten kæreste med min bedste ven. Og de har allerede tre børn sammen. Så ja, der gik lidt panik i den fra min side, da min kone kom hjem helt begejstret med nyheden. Det var måske ikke så godt, for min paniske reaktion blev ikke modtaget særligt positivt. Men bare rolig, der kom ro på igen, selvom jeg måske nok må indse, at jeg ikke skal afskrive tanken om at blive far igen.

Nå, men sagen er jo den, at vores bedste vennepar har fået en søn mere, og han skulle jo selvfølgelig døbes. Så da vi modtog invitationen til barnedåb brunch København, sørgede jeg selvfølgelig for at virke enormt begejstret ved tanken om små børn i verden. Men mest af alt må jeg nok være ærlig og erkende, at jeg var begejstret for tanken om brunch Vesterbro.

Det er ikke altid nemt at være vært for et brunch selskab København

Jeg har aldrig selv prøvet at være vært for et brunch selskab København eller et brunch selskab i det hele taget. Jeg har altid været lidt bange for, at det ikke ville være godt nok. For selvom jeg aldrig har været vært for et brunch selskab København, så har jeg i den grad prøvet at være gæst til et brunch selskab København. Det har jeg faktisk prøvet op til flere gange. Og (næsten) hver eneste gang er jeg blevet en smule skuffet. For når der er et brunch selskab København i gang, så går det ofte ud over de andre gæster på restauranten. Eller også forstyrrer de andre gæster det ellers store og måske også larmende brunch selskab København.

Min bedste ven og hans kæreste valgte at holde et brunch selskab København hos Restaurant Cassiopeia, som har lokation lige ved Planetariet ved Søerne. Og på trods af hvad jeg lige har nævnt af muligheder for, at et brunch selskab København kan gå galt, så var det bestemt ikke tilfældet for dette brunch selskab København.

Muligvis det bedste brunch selskab København til dato

Restaurant Cassiopeia bød muligvis på det bedste brunch selskab København til dato. Det er i hvert fald det bedste brunch selskab København, som jeg kan huske at have deltaget i. Maden var lækker og frisk, udvalget var stort, og lokalerne var enormt hyggelige. På trods af de mange og larmende gæster var det intet problem at føre en samtale med de nærmeste sidekammerater, og jeg kom hjem helt uden hovedpine. Vi fik plads et godt stykke væk fra de andre gæster, så vi kunne have vores brunch selskab København uden at forstyrre eller blive forstyrret.

Jeg er altså ret overbevist om, at det ikke kun er ved et brunch selskab København, at Cassiopeia kan levere. Så selvfølgelig har jeg i sinde at tage konen og ungerne med til deres helt almindelige brunch buffet København i weekenden. Jeg er ret overbevist om, at det er den bedste brunch Vesterbro, du kan finde.