tryllekunstner københavn

Siden mine børn var helt små, har jeg læst børnebøger højt for dem, inden de skulle sove. Der gik ikke meget mere end to år, fra Rosa blev født, til Harry Potter blev den foretrukne godnathistorie. Vi startede med de første to, og da vi var kommet igennem dem, læste vi dem forfra. Ingen grund til at fortælle dem, at der findes flere i rækken, og at efterfølgerne er meget mere uhyggelige og giver mareridt. Ungerne elsker magi, og de kender kun den gode af slagsen. Derfor har vi også masser af gange taget ud for at blive underholdt af en tryllekunstner. For nyligt fik vi fornøjelsen af at nyde et show hos Sunny Cagara. Og for første gang har en tryllekunstner fået mig til at tænke: Kan en tryllekunstner virkelig trylle?

Tryllekunst, der overbeviser voksne

Som barn er der ikke noget at sige til, at du taber kæben, når du oplever en tryllekunstner. Lige siden ungerne og jeg begyndte at nørde det magiske univers, har vi oplevet tryllekunstnere, der har været dygtige og sjove. Men de har aldrig overbevist mig. Indtil vi mødte Sunny Cagara, som er en helt særlig tryllekunstner København.

Jeg troede ærligt talt ikke, at det var muligt at finde en dansk tryllekunstner, der også kunne overbevise voksne med sit tryllekunst. Men denne tryllekunstner københavn fik altså også mig til at tabe kæben.

Denne tryllekunstner København kunne meget mere end bare at overbevise sit publikum med sine korttricks. Denne tryllekunstner København kunne overbevise med så meget andet. Det var ikke bare tryllekunst og ballondyr til børnenes glæde. Det var underholdning til både det voksne og unge publikum, og det var overbevisende tryllekunst.

Denne dygtige tryllekunstner København får mig næsten til at tænke, om tryllekunst virkelig er noget reelt. Umiddelbart skulle man jo tro, at selv den dygtigste tryllekunstner er den største fupmager, for det er jo hans job. Men er det virkelig fup, når det handler om fotografisk hukommelse og helt unikke evner til at læse mennesker? Det vil jeg ikke sige, at det er. Og derfor er Sunny Cagara stadig den bedste tryllekunstner, jeg nogensinde har oplevet.

Fremadrettet vil jeg altid tage ungerne med ind for at se netop denne tryllekunstner København. Så ved jeg nemlig, at de vil blive underholdt og overbevist af hans magi. Jeg vil måske ikke blive overbevist af hans magi – men jeg vil i den grad blive overbevist af hans hjerne.