Om du er begynder, let øvet eller en haj til epoxy er du kommet det rette sted hen for det handler netop om epoxy. Det er et plastic materiale der er bredt anvendt både i industrien og privat. Det ses ofte brugt både som gulvmateriale ovenpå beton. Det er en plasticvæske der hældes ud på betonen og derefter hærder alt efter hvor lang pottiden er. Du kan få en række forskellig epoxy med forskellige pottider. Det er hvor lang tid de er om at hærde. Hos Ekomposit kan du få epoxy med pottider på 20, 40 og 90 minutter.

Brug af epoxy

Epoxy har ofte været anvendt i industrien. Som belægning i produktionshaller, værksteder, garager og andre lokaler hvor der har været efterspørgsel efter underlag med høj modstandsdygtighed og slidstyrke. Epoxy er med tiden blevet mere efterspurgt og anvendeligt i private hjem da forbrugerne har fået øjnene op fordelene ved epoxy maling. Det er et slidstærkt produkt, der er særligt anvendelig på steder og områder er er særligt brugt i hjemmet. Eksempelvis er køkkenet særlig udsat for slid da der ofte fungerer som hjemmets kontrolcenter, hjemmets hjerte og der er meget aktivitet. På gang arealer i hjemmet er der også ofte gode muligheder for at styrke gulvet og mindske sliddet ved at bruge epoxy maling på gulvet. Ved at anvende epoxy forstærker man modstandsdygtigheden og der giver et renere look at der ikke er ridser og skader i gulvet på de steder der er høj frekvens på brugen. Du kan købe epoxy hos Ekomposit.dk i høj kvalitet. Det er til en lang række arbejdsopgaver – både maling og tætning af betonelementer.

epoxy maling

Arbejd med epoxy

Det er ofte bedst at arbejde med epoxy maling og male materialerne over to gange om det er beton træ eller andet. Evt. glasfiber. Det sikrer en ensartet overflade og farve på det malede objekt. Det er alt afgørende om det produkt der bliver arbejdet med er rent når der males på det. Det skal være fri for snavs, smuds, olie og andre malingsrester. Hvis det ikke er det, kan epoxy malingen have svært ved at sidde fast og får derfor ikke den ønskede effekt. Når du bruger epoxy på flydebeton skal det ikke slibes da materialet allerede er egnet til at påføre maling.