Hvis du går og døjer med smerter eller blokeringer i kroppen, så kan det være på tide, at du opsøger en osteopat. Smerter i kroppen er ubehagelige og kan opstå ud af det blå. Du kan have sovet i en forkert stilling eller blot forstrukket en muskel. Men selvom smerter og blokeringer kan udspringe af selv den mindste bevægelse, er det ikke ensbetydende med, at de ikke kan være store. Heldigvis er dette hverdag for en osteopat, der lige netop er uddannet i at fikse kroppe, som er gået lidt i stykker. Så hvis du står og mangler en osteopat på Frederiksberg, kan du med fordel læs mere på http://maansson-osteopati.dk/.

Bliv guidet til den rette behandling

Osteopater handler ud fra tre osteopatiske principper, som går ud på, at kroppen skal ses som en helhed og derfor også skal betragtes og behandles sådan. Derudover handler osteopaterne ud fra, at kroppen, under de rigtige omstændigheder og betingelser, kan helbrede sig selv. Det er derfor ikke altid sikkert, at osteopaten behøver at tage de helt store midler i brug for at hele din krop. Det sidste princip går ud på, at kroppens funktion og struktur er på lige fod og derfor er gensidigt afhængige af hinanden.

Ved osteopati på Frederiksberg respekteres kroppen som en samlet enhed, hvor alle funktioner skal spille sammen med kroppens struktur. Du vil derfor blive grundigt guidet i, hvad du bedst kan gøre for din krop, for at den kan virke selvlindrene. Kroppen er nemlig bygget op således, at det kun er din krop, som kan hele sig selv.

Neurologiske og fysiske behandlinger

Osteopatiske behandlinger starter ofte med en samtale for at finde frem til dine symptomer, hvorefter undersøgelser af dit nerve- og organsystem samt dit bevægelsesapparat følger. Herefter vil osteopaten benytte sig af manuelle teknikker som stræk og udspænding samt led manipulation og led mobilisering. Dette vil føre videre til nogle mobiliserende teknikker, som bruges omkring bindevævet af dine organer samt kranieteknikker. Behandlingen som helhed går ud på, at osteopaten vil behandle årsagen til smerten eller blokeringen fremfor selve symptomerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *