Er du træt af døre, der smækker og ridser i væggen på grund af håndtaget, når du lufter ud, eller når ungerne løber rundt i hjemmet? Slut med dette en gang for alle. Hos Ideshoppen finder du nemlig et stort udvalg af dørstoppere til en hver smag, hvilket kan løse førnævnte problematik. Ungerne kan stadig løbe rundt, så tosset de vil, og dagens luften ud kan ordnes, men nu uden nogen former for bekymringer.

Andet end en dørstopper

Hos Ideshoppen finder du Danmarks største udvalg af dørstoppere som for eksempel en dørstopper sæk, bedårende dørstopper dyr fra det populære og prisvindende Dora Designs samt mere klassiske dørstoppere fra Axentia i rustfrit stål. Vær opmærksom på at Dora Designs dørstopperdyrene blot er egnet til indendørs brug. Trods dette har de en dobbelteffekt, da de udover at være dørstoppere kan benyttes som bogstøtte og pyntegenstand i huset. Har du for eksempel en bogreol eller en hylde, kan du eventuelt pynte den med en dørstopperugle. Udvalget af dørstopperdyr hos Ideshoppen er stort, så er det muligt at finde den perfekte Dora Designs dørstopper til hvem som helst, hvad end du er glad for hund, kat, aber eller noget helt fjerde. Dora Designs leverer ikke blot søde dyr, men også god kvalitet og et lækkert design. De praktiske og nuttede dyr er håndsyet i forskellige stoftyper, og produceret af de fineste materialer. Er du på jagt efter en gave, kunne dette også være en mulig gaveide. Alle kan bruge en dørstopper i hjemmet, hvis ikke flere, men det er sjældent noget, man køber til sig selv.

Den klassiske

Er du ikke til dørstopperdyrene, så er dette intet problem. Sommetider er det godt at holde sig til det enkle og klassiske, hvilket også er en mulighed, når du handler hos Ideshoppen. Du kan for eksempel få en dørstopper i rustfrit stål fra Axentia i en høj model. Den fås også i lav. og i bambus. Axentia dørstopperen i rustfrit stål er forsynet med gummikanter, samt fod med skridsikker bund, ideel til både hjemmet og arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *