plakat med flamingo

Når børn kommer op i en alder hvor de får deres eget værelse og sover for sig selv, begynder de også at blive mere opmærksomme på deres omgivelser. Man kan hjælpe børnene med at lære på deres egne præmisser ved at hænge farverige børneplakater med motiver af dyr, bogstaver og tal op på værelset. Det kan også være motiver af eventyr eller børneplakater med kendte figurer fra TV. Med plakater børn, kan du hjælpe de små og sende dem i en retning af læring kombineret med sjov og interesse.

plakat med flamingo

Børneplakater går ikke i stykker

Du vil helt sikkert gerne pynte dine børn værelser op med flotte ting. Det kan være figurer eller designer nips, der står på gulvet, hænger på kanten af seng, står i en reol eller andre steder. Det ser super flot ud som det står, men det er bare ikke særligt indbydende til leg og til at fjolle rundt. Derimod er plakater fortrinlige til at hænge op på børneværelset. De hænger som bekendt blot på væggen og står ikke i vejen for leg og for at vælte rundt. Selvom børneplakaterne blot hænger på væggen kan de stadig gøre en masse for et rum. Børneplakaterne kan bringe farver og liv ind i rummet. Man kan skabe forskellige stemninger i et rum med forskellige farver på børneplakaterne. Blå symboliserer eksempelvis noget stort og roligt mens rød symboliserer kærlighed og noget kraftigt. Dermed kan man sætte forskellige stemninger med plakater.

 

Opsætning af børneplakater

Der er et hav af muligheder når du skal sætte plakater op på børneværelset. Det er både omkring hvordan du fysisk sætter dem op, sætter dem i forhold til hinanden og rammer eller ikke rammer dem ind.

Du kan både vælge at sætte plakaterne op i rammer og uden rammer. Nogle foretrækker at sætte børneplakater op i rammer, da der giver et mere stilrent og tidsløst look på værelset mens andre vælger at sætte børneplakaterne op som de er med elefantsnot, men nogle helt tredje vælger at sætte dem op i plakatrammer, hvor børneplakaten er fæstnet til en træramme i toppen og bunden.

Når du har valgt på hvilken måde de skal indrammes eller ikke skal indrammes, bør du tage stilling til hvordan plakaterne skal sidde i forhold til hinanden og om der skal være flere børneplakater ved siden af hinanden, eller blot en enkelt. Den kan være flot at have flere børneplakater i samme stil hængende side om side eller en smule forskudt for hinanden. Hvis du hænger plakaterne op i rammer, er det tilstrækkeligt at sætte dem om med et eller flere søm. Det fungerer i en væg af gips, træ og beton, hvilke de fleste vægge vil være lavet af. Med søm kan du godt være sikker på at børneplakaterne bliver hængende og det vil være en bedre løsning og en fin løsning frem for at skulle bore huller, sætte rawplugs i og skrue skruer i til at holde børneplakaterne. I tilfælde af at der skal males eller de skal flyttes børneplakaterne, er det også nemmere med søm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *