gabor støvletter

Min kone og jeg var til 40-års fødselsdag i en lille by, 12 kilometer fra vores hjem. Vi havde været så smarte at tage bilen i den tro, at ingen af os skulle have særligt meget at drikke. Der kunne vi så tro om igen. Dette indlæg vil handle om vores tur hjem fra en 40-års fødselsdag, hvor jeg stiftede bekendtskab med de livsreddende Gabor støvletter. Disse Gabor støvletter var altså også livsreddende for mig, ikke bare for min kone. Hvorfor, vil du finde ud af i dette indlæg. Hvis du, efter du har læst indlægget, ikke kan få nok af disse Gabor støvletter, kan du købe dem her: https://www.romershoes.com/sko/41-gabor/

“Hvorfor tager vi ikke en taxa?”

Var spørgsmålet, jeg nok endte med at få stillet min kone en 5-7 gange i løbet af aftenen. Vi begyndte allerede at tale om mulighederne for transport efter forretten, hvor vi allerede havde fået to glas champagne og et glas vin indenbors.

Min kone insisterede på at gå. Og jeg kunne slet ikke forstå hende. Det undrede mig virkelig. Jeg har nemlig gået hjem fra byen og diverse fester masser af gange, hvor jeg har skullet høre på en maaaasse brok. Hendes fødder gør altid ondt efter en hel aften, og jeg ender altid med at skulle bære hende hjem. Derfor forstod jeg hende slet ikke, da hun foreslog, at vi skulle gå de her 12 kilometer hjem. Indtil vi først begyndte at gå.

12 kilometer i et par Gabor støvletter viste sig at være en bedre løsning end 12 kilometer i et par snøresko

Hvad jeg ikke havde regnet med var, at min kone ville være hurtigere end mig. Så snart vi kom ud på gaden, stormede hun bare af sted i sine Gabor støvletter. Ikke en eneste gang skulle jeg høre for, at hun havde ondt i sine fødder. I sine Gabor støvletter var min kone ligesom superwoman. Ingen grund til at være bange for at skulle bære hende. Og naturligvis spurgte jeg hende ind til, hvordan hun pludselig kunne gå så hurtigt og så langt uden at klynke den mindste smule. Og hendes svar var bare: “Jamen, det er jo fordi jeg har givet mig selv lov til at købe et nyt par Gabor støvletter.”

Efterhånden bliver jeg mere og mere i tvivl om, hvorfor min kone ville gå hjem. Var det for den friske luft, eller var det for at vise sine Gabor støvletter frem? Var det måske egentlig mest af alt, fordi min kone gerne ville vise mig, at det er ok at bruge penge på Gabor støvletter? Jeg ved i hvert fald, hvad hun skal have i fødselsdagsgave næste gang. Hun skal helt sikkert have et par Gabor støvletter.