rod og konfetti

Et par venner og jeg er rundet et skarpt hjørne. Vi fyldte rundt for 3. gang i år. Da vi alle havde fødselsdag indenfor 1,5 måned af hinanden havde vi besluttet os, at slå den store fest sammen. Vi var alle enige om, at det skulle være en fest, hvor der ikke skulle mangle noget. Vi var alle klar til at gå all-in. En stod for, at finde festlokale, lave invitationen og generelt stå for logistikken med gæsterne.  En anden skulle stå for maden. Den sidste havde ansvaret for festen blev en vild fest. Sidstnævnte opgave havde jeg påtaget mig. Vi havde valgt at dedikere et stort budget til min del, fordi festen var det vigtigste. Med andre ord havde vi nedprioriteret maden lidt. Det betød ikke vi fik dårlig mad, det var bare ikke luksus mad. I og med vi havde brugt færre penge på mad, havde jeg flere penge til alt det sjove. Jeg havde en masse idéer til festen. Konfetti, konfettirør og røgmaskine, var alt sammen noget jeg vidste skulle være der. For at gøre det nemmest for mig selv og måske billigere ville jeg helst finde et sted, hvor jeg kunne købe det hele på en gang. Jeg fandt mavwatersystem.dk, som lever af at sælge konfetti, konfettirør og røgmaskiner. Når jeg tænker tilbage på dagene op til og på selv festen, så ved jeg virkelig ikke hvad jeg skulle have gjort, hvis ikke jeg havde fundet MAV Watersystem. De havde kæmpe udvalg af både løs konfetti og konfettirør, derudover havde de både store og små røgmaskiner. Jeg kunne få alt hvad jeg havde håbet på hos MAV Watersystem.dk.

Det ultimative fest set-up

Jeg var i kontakt med ejeren af MAV Watersystem da jeg skulle købe alt festudstyret. Han var meget behjælpelig med både anbefalinger og hvad jeg nok skulle holde mig fra. Han var trods alt eksperten, MAV Watersystem er rutineret i at lave det ultimative fest set-up. Ingen fest er for stor eller lille til dem. Deres udstyr i form af konfetti, konfettirør og røgmaskiner kommer alle i forskellige størrelser og egnet til forskellige ting. Jeg købte en masse håndholdte konfettirør, som folk kunne skyde af i løbet af aftenen. Dertil havde jeg fået opsat nolge decideret bomberørs stationer. Det er i virkeligheden elektriske konfettirør, som bliver sat til en mindre stand, hvor der sidder en elektrisk ladning. Derfra kan man skyde flere konfettirør af på en gang. Dem havde jeg fået installeret nogle stykker af, så vi får alvor kunne få sat gang i festen. Udover konfettirør havde jeg også købte noget løs konfetti, som jeg brugte til pynt rundt omkring på bordene.

Men det var ikke nok med konfetti og konfettirør, jeg ville også have røgmaskiner. Jeg forestillede mig, at have en eller flere røgmaskiner til, at stå og fylde dansegulvet med røg. Ejeren af MAV Watersystem anbefalede mig en hel særlig røgmaskine. Den var unik fordi den kunne lave low-fog, som er lavthængende røg, hvilket er ideelt til et dansegulv. Røg på dansegulvet fra røgmaskinerne og konfetti der fløj rundt i luften fra alle konfettirørene var en helt unik oplevelse. Jeg er helt sikker på, at vores 30 års fødselsdagsfest er en fest folk sent vil glemme. Der var heller ikke sparet på noget, fuld tryk på røgmaskinerne, konfetti over alt og konfettirør nok til alle kunne skyde nogle af.