Musik højttalere

Den unge generation i dag, er vokset op med genopladelige bluetooth højttalere og små stereo anlæg. Det har ikke den fjerneste anelse om hvad GOD lyd er. Jeg synes det er synd, for de kan et eller andet sted ikke rigtig gøre for det. Når du går ind i en vilkårlig elektronik butik idag, er der ikke noget ordenligt hifi, der er kun et sørgeligt udvalg af, i mine øjne, rigtige højttalere og en overflod af bluetooth højttalere. Men andre ord man skal kigge længe efter et par habile gulvhøjttalere.

 

Jeg ved godt jeg ikke kan hjælpe en helt generation med, at forstå hvad god lyd er, deres prioriteringer ligger nok også andetsteds. Men jeg kan sørge for, jeg selv for noget ordentlig lys hjemme i huset, og det er præcis hvad jeg har tænkt mig. Jeg har sparet op et halvt års tid, og nu er det tid til at investere i et par ordentlige højttalere. Det er ikke nogen billig fornøjelse, at shoppe gode højttalere, men som sagt har jeg sparet op. Jeg har kigget på en masse forskellige mærker, størrelser og typer højttalere de sidste par måneder. Jeg er kommet frem til, at det skal være et sæt højttalere jeg kan hænge op inde i min stue, da jeg ikke rigtig har plads til et par gulvhøjttalere, min stue er forholdsvis presset på plads i forvejen.

 

Den bedste beslutning nogensinde

Efter jeg havde en ide om hvad det var jeg ville have, skulle jeg bare finde en forhandler der kunne hjælpe mig. Jeg kendte i forvejen til HIFI-Freaks, som er en hjemmeside der forhandler de bedste hifi mærker i branchen. Jeg brugte nogle timer på side, for at finde frem til noget, jeg syntes levede op til mine krav. Der er selvfølgelig et lille minus ved, at handle hifi på nettet og det er du ikke kan høre højtalerne før du køber dem. Jeg ringede derfor til HIFI-Freaks, de informerede mig om, til min store overraskelse, at der er 30 dages fuld returret. Med andre ord, kunne jeg prøve mine højttalere af i 30 dage også sende dem retur, hvis ikke de levede op til mine forventninger. Det kalder jeg god service.

 

Det var heldigvis ikke nødvendigt, at sende noget retur, jeg er vanvittig glad for mine nye højttalere. For det første passer de perfekt ind i min stue, men vigtigst af alt så spiller de som en drøm. Når jeg smider en omgang Dire Straits på og fyrer op for volumen, så kan jeg næsten ikke være i mig krop af ren begejstring. Min overbo er ikke helt fan af mig, når jeg gør det. Men han har været nede og hører dem, og måtte tilstå det var noget af det bedste lyd han havde hørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *