De fleste har prøvet at døje med dysfunktioner i kroppen. Uanset om det er rygproblemer, en fibersprængning i læggen eller en anden skavank, så er en hurtig behandling løsningen, så kroppen hurtigere kan restituere. Mit bedste råd har altid været at tage kontakt til en osteopat. Hvis du er bosiddende omkring Frederiksberg, så kender jeg i hvert fald en super dygtig osteopat på Frederiksberg, som samtidig er uddannet fysioterapeut.

Osteopaten, som hedder Thomas Månsson, har mange års erfaringer i behandlinger, som tager sit udgangspunkt i: neurologi, anatomi, fysiologi og meget andet.

Osteopati har kureret mit dårlige håndled

Som osteopat er ens vigtigste rolle, at forebygge og undersøge alle de dysfunktioner, som man kan have i kroppen. Har man derfor på den ene eller den anden måde en funktionel lidelse, som ikke går væk af sig selv, kan man med fordel tage kontakt til en osteopat.  

Mange mennesker lider af dysfunktioner, som de ikke selv kan komme af med. Min krop – og i særlig grad mit højre håndled – kunne fra tid til anden gøre meget ondt efter en badmintonkamp. Jeg tror, det bl.a. skyldtes, at jeg har spillet badminton på højt niveau stort set hele mit liv, og derfor har belastet mit højre håndled meget. Men efter gentagne besøg hos min osteopat var mine led forvandlet som ny. Derfor kan jeg nu igen spille badminton på højt niveau, hvilket jeg er meget glad for. Yderligere ved jeg nu, hvordan jeg belaster mit håndled mindst muligt.

Osteopati og fysioterapi

Indtil for 2 år siden vidste jeg ikke, hvad osteopati var. Men jeg er yderst glad for, at jeg i dag jævnligt får behandlinger hos min osteopat, Thomas, på Frederiksberg. Hos Thomas bliver man altid behandlet yderst godt. Alle behandlingerne starter med en indledende samtale, hvor man går i dybden med, hvilke skavanker man har. Således får han en helt eksplicit fornemmelse af, hvad der er i vejen. Efterfølgende kan han lave en skræddersyet behandling målrettet den givne dysfunktion.

Thomas er som sagt også uddannet fysioterapeut. Inden for fysioterapi er Thomas bl.a. ekspert til ledmanipulation, ledmobilisering men også meget andet. Ydermere tilbyder Thomas kraniosakralterapi. Kraniosakralterapi er ikke så komplekst, som navnet måske ellers giver udtryk for. Kraniosakralterapi er behandling, som går ud på, at behandleren trykker med små, fine tryk forskellige steder på rygsøjlen, korsbenet og knoglerne i kraniet.