Badeværelesfliser

Renovering af badeværelset er som regel et større projekt, hvor der er mange praktiske elementer, som skal i spil. Heriblandt udvælgelsen af nye badeværelsesfliser. Badeværelset er et af de dyreste rum i et hjem at renovere, hvorfor du bør overveje og gennemtænke det ønskede resultat. Når du vælger badeværelsesfliser på gulv og vægge, bør du som hovedregel aldrig gå på kompromis – du bør vælge dem, som du bedst kan lide, da det er et rum, du kommer til at leve med i mange år i fremtiden. 

Skab et unikt badeværelse med de helt rigtige fliser 

Der er mange ting du bør overveje, når du står overfor at udvælge badeværelsesfliser. Du bør blandt andet vælge fliser, som er skridsikre, og som er gode til at modstå eventuel skidt og kalk fra vandet. Det danske vand er ekstremt kalkholdigt, hvilket sætter sig på fliserne, hvis ikke de tørres af efter brug. På mørke fliser ses dette lettere end på de lyse. Derudover bør du gøre dig tanker om badeværelsesflisernes størrelse i forhold til rummet samt farven af disse, da både størrelsen og farven på fliserne betyder meget i forhold til det endelige resultat. En mørk flise til et mørkt badeværelse kan få rummet til at se mindre ud, hvorfor en lys badeværelsesflise er at foretrække for at gøre rummet mere lyst og indbydende at træde ind i. En lille flise kan ligeledes få et rum til at synes mindre, end det er. Mosaik fliser og terrazzo fliser er blandt de mest foretrukne på markedet, når det gælder badeværelsesfliser. Mosaik fliser anvendes typisk som fine dekorationer på gulvet, væggene eller på bordpladen. Terrazzo fliser til badeværelse er et populært og fleksibelt materiale, som gør den praktisk samt nem at arbejde med, og giver dig muligheden for at lade fantasien få frit spil. Traditionelt er terrazzo et italiensk fremstillet materiale af cement og natursten. Med de mange farvemuligheder og kombinationer af mosaik fliser og terrazzo fliser, kan du skabe dit helt eget udtryk på badeværelset. Disse fliser giver et mere personligt præg end andre, da stenene er naturlige, og der aldrig findes to, der er ens. 

Når du udvælger fliser til badeværelse, så overvej resten af miljøet, du ønsker at skabe, så du får det ønskede resultat, hvor fliser og indretning er som skabt for hinanden – dermed får du det bedste helhedsindtryk. Har du svært ved at danne dig et overblik via nettet, så tag forbi Bad og Fliser Glostrup. Her finder du blandt andet fliser badeværelse showroom, hvor alle mulige fliser og modeller er synligt opstillet, så du kan få et helhedsindtryk af fliserne. Hos Bad og Fliser Glostrup får du ligeledes muligheden for at bestille en fliseprøve, så du kan se den an i eget hjem.