fjernstyrede biler og droner

Nogle gange kan jeg godt ærgre mig lidt over, at jeg kun har fået døtre og ingen sønner. Misforstå mig ej – mine piger betyder alt for mig, og jeg ville aldrig drømme om at skifte dem ud. Der er dog visse tilfælde, hvor jeg godt kan mærke, at mine piger mangler nogle af de interesser jeg selv har. Jeg har altid interesseret mig meget for gadgets og alt, hvad der er fjernstyret. Da jeg var lidt yngre, begyndte jeg at samle på RC biler og droner. Morfars er min bedste ven, når jeg skal ud at snolde flere RC biler og droner. Her kan jeg nemlig altid finde billige droner og droner med kamera, som er værd at investere i. Og jeg tror faktisk, at disse droner kan være med til at give mine piger nye interesser.

Elvira har fået en fjernstyret bil

Tanken med min samling af fjernstyret biler og droner har hele tiden været, at jeg ville give dem til mine børn en dag. Og nu synes jeg efterhånden, at den ældste er klar til at få en fjernstyret bil. Så derfor har jeg givet Elvira en af de fjernstyret biler, jeg har haft liggende i skabet. Og selvom jeg nok må indrømme, at der ikke var så meget interesse i starten, så er hun faktisk ved at komme efter det.

Drømmen er, at Elvira og jeg skal køre ræs med vores RC biler. Nej, drømmen er, at begge mine piger og jeg skal køre ræs med vores RC biler. Lige nu må jeg bare indse, at det kun er Elvira, der er gammel nok til at finde det interessant.

Snart skal hun have en drone med kamera

Selvom det gør mig endnu mere ivrig at se Elviras interesse i RC biler, så er jeg nødt til at tage små skridt. Jeg er nødt til at vente lidt med at introducere hende for mit næste projekt: En mini drone med kamera. Her er drømmen, at vi skal ud og flyve med den her drone med kamera og tage en masse smukke billeder, som hun kan gemme resten af sit liv. Hun får nok aldrig lov til selv at flyve med en mini drone, men det vil stadig være en oplevelse for hende.

Min kone siger altid, at der ikke findes drengelegetøj og pigelegetøj. Derfor blev pigernes værelser heller ikke malet lyserøde, da min kone fik sin 15-ugers scanning, og det var helt okay med mig. Der gik nu ikke mange år, før min kone måtte opgive og give pigerne, hvad de ønskede sig allermest – dukker og prinsessekjoler. Derfor er jeg overbevist om, at jeg også bliver populær hos konen, når jeg får vores døtre til at elske at køre med RC biler og flyve med droner.