Børn spiller Sims 4

Spilserien The Sims er gået hen og blevet en klassiker blandt mange. Den strækker sig helt fra udgivelsesdatoen på The Sims (1) 28. februar 2000 til udgivelsen af Sims 4 i september 2014. Men hvordan kan Sims 4 stadig være aktuelt her 5 år efter det udkom? Udvidelsespakker er nøgleordet. Electronic Arts (EA) har været dygtige til at holde spillet friskt med nyt content via udvidelsespakker gennem tiden. Helt til og med i dag, hvor vi skriver start 2019, arbejder de stadig aktivt med spillet og laver nyt content. Faktisk er det lige blevet annonceret, at en ny udvidelsespakker er på vej Sims 4 StrangerVille, som udkommer i slut februar. Fordi EA er så dygtige til konstant at holde spillet friskt med nye udvidelsespakker, synes jeg det kunne være interessant, at finde ud af hvilken en udvidelse som er den bedste. Der har været mange gode udvidelsespakker gennem tiden; Årstider, Byliv, Pets / Hunde og katte og Bliv berømt / Get Famous. Men der er en af udvidelsespakkerne som er bedre end de andre og som får mit stempel som den bedste Sims 4 udvidelsespakke indtil videre.

Sims 4 Pets / Sims 4 Hunde og katte

Som nogle af jer måske havde gættet er Sims 4 Pets den bedste udvidelsespakke. Jeg tænkte nogle af jer havde gættet det fordi, det virker som om der er en bred enighed om det i Sims 4 fællesskabet. Pets udvidelsespakken er også at finde blandt Sims 3 udvidelserne og dengang var der også en kæmpe succes, hvorfor det var oplagt at EA lavede en lignende til Sims 4. Som med forgængeren blev Soms 4 Pets en kæmpe succes. Kæledyr er tydeligvis en sikker vinder. Sims 4 Pets tog alt det der virkede fra forgængeren og tilføjede en masse andre nye ting til udvidelsespakken også. Derfor er min vurdering, at Sims 4 Pets er den klart bedste udvidelsespakke til Sims 4 i dag.

Sims 4 StrangerVille det nye skud på stammen

Det kan være der kommer en ny udfordre til Pets, med den nye udvidelsespakker Sims 4 Strangerville. StrangerVille bringer uhygge til Sims 4 verdenen, med en by fuld af personer der lader til at være blevet mystisk syge. Det er et helt nyt take på det klassiske spil, som Sims 4 StrangerVille bringer. Med StrangerVille bringer EA udover en ny storyline en masse andre nye ting ind i verdenen. Det er alt fra nyt tøj til nyt udstyr og alt sammen i det nye StrangerVille tema. Det vi ved ud fra traileren er det indebærer bomber jakker, ødelagte jeans og laboratorier kitler. Der er med garanti noget at se frem til i den næste udvidelsespakke Sims 4 StrangerVille.