En golden retriver

Når sommeren står for døren, og du begynder at planlægge din ferie, så har du vel også husket at tænke på hunden. Nogen vælger at få hunden passet, men hvorfor ikke have den med? Uanset om du skal i sommerhus ved havet, på telttur i skoven eller måske endda på rejse til udlandet, så kan du have din elskede hund med.

Der er ingen grund til at lade din firbenede ven blive hjemme. Du skal bare tænke på at have alt med, som din hund behøver.

De fleste har erfaring med at pakke til sig selv, men når man pludselig skal pakke til et kæledyr, så skal man tænke på visse andre ting. For eksempel har de fleste sommerhuse senge nok til alle, men har de også hundesenge?

Dette skal du huske, når du skal have hunden med på ferie

Du må altså sørge for at tage en hundeseng med til din hund, så den ikke skal sove på gulvet. Heldigvis findes der modeller, der er særligt egnede til rejser. Det er nemlig muligt at finde nogen, der kan rulles op ligesom dit liggeunderlag til teltturen. Det er endda muligt at finde hundesenge på ben, som kan foldes sammen som en klapstol.

Så hvis du planlægger en rejse, er det måske værd at holde øje med, om der er hundesenge på tilbud, så din hund kan nå at blive vant til den.

En anden ting du skal tænke på, er, om det vil være muligt at købe hundefoder, hvor du er, eller om du skal have det med hjemmefra. Hvis din hund får en særlig kost, er det måske ikke muligt at finde i den nærmeste dagligvarebutik, og hvor er du villig til at køre efter det?

Derudover skal du huske, hvis du rejser til udlandet:

  • At din hund skal have et gyldigt pas
  • Den skal have en rabiesvaccine
  • Din hund skal ID-mærkes, hvis den ikke allerede er det
  • At skaffe din hund egen billet, hvis I flyver
  • Og at tjekke om det er tilladt at have kæledyr, før du booker dit logi.