SAP konsulent

SAP er en virksomhed, som beskæftiger sig med software, og er på nuværende tidspunkt det største i Europa og det 4. største i verden. SAP er placeret i den tyske by Waldorf, og står for Systems, Applications and Products in Data Processing. Et af elementerne i SAP består af nogle økonomi- og planlægningsprogrammer, der er modulbaserede, og er typisk benyttet af store virksomheder. Til de små og mellemstore virksomheder, er det anbefalet at benytte sig af SAP Business One og SAP all-in-one. I Danmark oplever vi en stigende brug af SAP i større virksomheder, og dermed er SAP konsulenter blevet interessante samarbejdspartnere. På grund af den stigende interesse, så har Danmark stærke SAP kompetencer på flere områder, hvor at være SAP konsulent eller freelance IT konsulent på markedet har en stor værdi. 

Hvor findes de bedste SAP og freelance IT konsulenter på markedet?

Har du en stor, mellemstor eller lille virksomhed, og tænker du at en SAP konsulent, vil kunne gøre en betydelig forskel, så kommer du ikke udenom Accuro. Accuro er blandt de bedste og stærkeste leverandører på markedet inden for udvikling af SAP konsulenter og freelance IT konsulenter. Den succes virksomheden oplever, stammer blandt andet fra grundlæggeren, som har mange års erfaring som SAP konsulent, og ved derfor, hvordan man driver en virksomhed som denne, og hvordan de nye konsulenter skal uddannes. Accuros SAP konsulenter har god erfaring, og har hjulpet mange store virksomheder i Danmark, som eksempelvis DSB, Arla, Dagrofa, H&M og Vestas. Når du vælger en SAP konsulent gennem Accuro, så er du garanteret eksperter, der kan gøre en forskel for dig og din virksomhed. Det er du, fordi Accuro er specialiserede i at rekruttere og dygtiggøre konsulenter på området, der berører blandt andet SAP og Microsoft. 

Hos Accuro finder du ligeledes freelance IT konsulenter. Disse konsulenter hjælper virksomheder ved pludselige behov eller med længerevarende interne opgaver. IT-området er stort, bredt og til tider vanskeligt, og derfor kan det være en fordel, at uddelegere opgaven til en freelance IT konsulent, som du kan gøre brug af ved behov. Det kan være at supporten, driften, infrastrukturen eller udviklingen af IT-programmer driller, og du derfor ønsker hurtig hjælp. Mangler du en freelance IT konsulent til din virksomhed, så finder du den helt rigtige hos Accuro. Eller mangler du en funktionel eller teknisk SAP konsulent, så kan du ligeledes finde netop den, der passer perfekt i din virksomhed gennem Accuro. Ønsker du at vide endnu mere, så besøg hjemmesiden https://accuro.dk/ og bliv klogere på mulighederne for din virksomhed.