Bil

Formula Automobile A/S som er beliggende i Kongens Lyngby, er Danmarks førende og officielle bilimportør og forhandler af Maserati og Ferrari. Det forpligter selvfølgelig at forhandle nogle af de mest eksklusive bilmærker i verden, men med 30 års erfaring med italienske luksusbiler, som blandt andet Maserati og Ferrari er det i den grad noget forhandleren lever op til. At eje en Ferrari eller Maserati handler ikke blot om en luksusbil, det handler om passionen for et kvalitetsmærke, og glæden ved at eje noget udover det sædvanlige. Det at sætte sig i bilen, er ligesom at være en del af et specielt univers, som giver en masse oplevelser på vejene. Hos Formula Automobile har du mulighed for at komme forbi og se udvalget af blandt andet italiensk luksus, som Ferrari og Maserati biler. Derudover afholder bilforhandleren aktiviteter og events, hvor kunder der alle brænder for det samme, kan komme og dyrke lidenskaben og interessen sammen med andre bilelskere og entusiaster. Du kan enten tage et smut forbi butikken i Lyngby eller besøge virksomheden online på https://www.formulaauto.dk/

Finansieringsmuligheder ved luksusbiler 

Formula Automobile A/S ejer ligeledes deres eget finansieringsselskab, som går under navnet Formula Leasing, som kan gøre finansiering af eksempelvis Maserati og Ferrari mere spiselig. Med dette har du mulighed for flexleasing eller deleleasing af både forhandlerens egne bilmærker, såvel som andre bilmærker. Ved en flexleasing aftale, slipper du for at betale den fulde registreringsafgift med det samme, men i stedet i flere forskellige rater. Denne leasingaftale er primært brugt i forbindelse med dyre luksusmærker som Ferrari og Maserati. Modsat er deleleasing en ordning, hvor du som privatperson og et firma indgår en aftale om at lease den samme bil, og dermed er der to leasingkontrakter. Det er altså typisk en arbejdsgiver og en arbejdstager, som gør brug af denne leasingaftale. Ved Formula Leasing bestemmer du desuden selv længden af leasingperioden, hvilket giver dig større fleksibilitet.

Formula Automobile A/S har mange års erfaring i branchen med både køb og salg af Ferrari og Maserati samt de forskellige finansieringsmuligheder. Her har du altså en bilforhandler, importør og finansieringsselskab samlet i ét, som ønsker at give dig, som elsker biler, en oplevelse udover det sædvanlige. Hos Formula Automobile A/S finder du med garanti din drømmebil, om det er en Maserati, en Ferrari eller noget helt tredje. Så gør dig selv en tjeneste og kig forbi bilhuset i Kongens Lyngby nord for København.