hus

At blive enig

Herhjemme har vi efterhånden længe talt om, at flytte til et større hus med god plads til os alle! Hvor det så lige skal være, er vi endnu ikke blevet helt enige om. Vi har snakket om både Amager og København – og der er jo fordele og ulemper ved begge steder. På Amager er der mere den der parcelhus-ro, hvor der er lidt mere gang i den i København. Det kommer jo så igen meget an på, hvor i byen man vælger et hus – der er så mange ting der spiller ind. Jeg tænkte, at jeg ville skrive nogle af de tanker jeg har gjort mig ned her.

Hus på Amager

Personligt er jeg umiddelbart mest til, at vi skal købe et hus på Amager. Det er tæt på byen, der er nogle gode skoler til børnene og så er der bare alt derude. En af de ting jeg ville sætte mest pris på er, at det er så tæt på stranden – det er virkelig noget vi ville kunne nyde om sommeren hele familien. Jeg har kigget lidt på nettet hos en ejendomsmægler med bolig Amager, og der er virkelig mange fine emner. Umiddelbart kigger jeg primært efter en fin villa med et lidt ældre udseende som enten er gennemrenoveret indvendigt for nyligt, eller er så billig at vi selv kan gøre det. I og med at vi jo også har to børn, tænker jeg at et hus i to plan ville være rigtig fint. Både området ved Amagerbro/Lergravsparken kunne være en god mulighed, da der er super hyggeligt og det samtidig er centralt i forhold til både vand og by. Jeg overvejede også kort de nye kvarterer ved Ørestad og deromkring, men jeg synes at alle de nybyggede små byer er så overfladiske og upersonlige. Vi har blandt andet kigget hos denne ejendomsmægler Amager.

Hus i København

Den anden mulighed er, at vi vælger at købe et hus i København. Når jeg siger København så er vi ude i, at det er nordvest kvarteret hvor der faktisk er rigtig mange pæne områder med villaer med mange børnefamilier. Det er noget dyrere for husene her, og vi ville derfor ikke kunne få helt så meget plads for pengene, men vi ville derimod kunne bo lidt mere centralt i byen på en anden måde. Umiddelbart ville det også være super fint at købe hus i København, da de forskellige kvarterer har sin helt egen charme og at børnene ville lære, at skulle begå sig i byen. For mig trækker det bare virkelig meget ned, at stranden ikke er i samme afstand som den ville være på Amager. Men igen – der er jo ikke langt i forhold til så mange andre steder. Husk at boligkøb ofte hænger sammen med andet end blot en ny bolig. Det kan også være at du skal have slebet dit gulv, her kan vi anbefale https://www.ncgulve.dk/

hus

Beslutningen om fremtiden

Jeg synes det er en rigtig svær beslutning at skulle tage, da det også er der vores børn skal vokse op, have venner, gå i skole og i det hele taget have deres hverdag – ogdet betyder da super meget i hvilket miljø det er tænker jeg. Til at starte med tror jeg bare vi skal rundt og kigge lidt, og så tager vi vel en beslutning før eller siden!