Er det på tide at udskifte det gamle spisebord med et nyt? Og er du gået lidt i stå med processen? Så er det helt forståeligt. Der er så mange valgmuligheder, når det kommer til at vælge et nyt spisebord, og det kan være virkelig uoverskueligt. Det skal jo helst passe ind i hjemmet, men det skal også kunne holde i mange år. Og hvor finder man så det bord? Ja, det er det helt store spørgsmål. Men det perfekte spisebord findes faktisk. Det er nemlig her at et plankebord kommer ind i billedet. Det er et robust og lækkert spisebord, som passer ind i ethvert hjem. 

Det perfekte plankebord til familien

Selv til børnefamilien er et plankebord helt perfekt. Du kender det sikkert selv. Børnene sidder ved bordet og tegner eller maler, og pludselig har de ramt bordet uden at de eller du har opdaget det. På mange borde kan det være svært at fjerne igen, men et plankebord er behandlet med en fantastisk vandafvisende voks, så det ikke trænger ned i bordet og kan derfor nemt vaskes af igen. Skulle børne få lavet lidt hakker i løbet af årene, så det heller ikke et problem. Efter nogle år er det naturligt, at et bord har fået nogle skavanker. Ved et almindeligt spisebord betyder det en udskiftning, men med et plankebord er det meget mere simpelt. Du eller en professionel kan slibe bordet, så alle mærker, pletter og lignende forsvinder også behandles det endnu engang med et lag vandafvisende voks. Nu står bordet som helt nyt selvom det måske er fem år gammelt. Så du kan altså ikke gå helt galt i byen med et plankespisebord. 

Tag forbi et showroom og vælg det rette bord

Når det kommer til at vælge det rette plankebord, så er det rart at se det først. Det er ikke helt det samme at købe det online – uden at have set det først. Men det er der heldigvis en nem løsning på. Du kan nemlig altid tage forbi et showroom og kigge på plankebordet først, så du kan være sikker på, at det skal være det, og at det matcher de billeder, du har set. Dog skal du altid være opmærksom på, at træ er et naturmateriale, så åretegninger og farve vil derfor variere lidt, men det er jo også det, som er med til at give det lidt charme. Vil du have præcist det bord, du har set i showroomet, kan du tage det helt roligt. Du kan nemlig sagtens købe det med hjem med det samme. Så køb dit plankebord Odense i et showroom, så du slipper for ventetiden ved at købe online.