Vi er nu i april måned, og det betyder at der så småt er begyndt at komme nyudklækkede konfirmander ud i gadebilledet. Den store dag, hvor de unge træder ind i de voksnes rækker, fejres som regel med en stor fest med masser af gode gaver. Skal du selv til en konfirmationsfest i år, så er et smykke en rigtig god gave at give til konfirmanden. Først og fremmest er det en meget smuk gave som stort set alle konfirmander vil blive virkelig glade for. Derudover vil det også være en gave og et smykke som konfirmanden vil kigge på og dermed straks tænke tilbage på den store dag. Der er mange forskellige smykker som vil være oplagt at give til en konfirmand, for eksempel halskæder, armbånd, ringe osv., og du kan finde en masse smykker som er oplagte at give til en konfirmand på Guldsmed Pade. Det er f.eks. især populær at give eksklusive Georg Jensen smykker – hos Guldsmed Pade finder du både et stort Georg Jensen outlet og smykker fra alle deres nyeste kollektioner.  

Køb Georg Jensen smykker til konfirmanden

En oplagt gave at give til en konfirmand er et af de smukke Georg Jensen smykker, der med deres minimalistiske look og stilrene design kan passe til enhver konfirmand uanset stil. Smykkerne fås både i sølv og i guld, alt efter hvad konfirmanden mest er til farvemæssigt. Ønsker du at give konfirmanden et helt smykkesæt, så er dette også en mulighed. I hver Georg Jensen kollektion finder du nemlig både øreringe, halskæder, ringe og armbånd, som vil klæde de fleste konfirmander. Se det store udvalg på Guldsmed Pades hjemmeside eller besøg butikken i Espergærde.

Find gaven i et Sif Jakobs outlet

Det er også muligt at finde et lækkert Sif Jakobs smykke til konfirmanden – for eksempel det yndefulde og smukke Biella armbånd fra Sif Jakobs, der med en zirkone ude for enden er en smuk og fin gave til den nyudklækkede konfirmand. Armbåndet fås også som armring og kan findes i forskellige farver og materialer – så det passer perfekt til konfirmanden. Hos Guldsmed Pade kan du tage et kig på det store Sif Jakobs outlet, hvor du finder smykkerne til rigtig gode priser.