Vi er nu i april måned, og det betyder at der så småt er begyndt at komme nyudklækkede konfirmander ud i gadebilledet. Den store dag, hvor de unge træder ind i de voksnes rækker, fejres som regel med en stor fest med masser af gode gaver. Skal du selv til en konfirmationsfest i år, så er et smykke en rigtig god gave at give til konfirmanden. Først og fremmest er det en meget smuk gave som stort set alle konfirmander vil blive virkelig glade for. Derudover vil det også være en gave og et smykke som konfirmanden vil kigge på og dermed straks tænke tilbage på den store dag. Der er mange forskellige smykker som vil være oplagt at give til en konfirmand, for eksempel halskæder, armbånd, ringe osv., og du kan finde en masse smykker som er oplagte at give til en konfirmand på hedegaard-smykker.dk

Køb en Julie Sandlau Twisted ring til konfirmanden

En oplagt gave at give til en konfirmand er den smukke Julie Sandlau Twisted ring, der med sit minimalistiske look og stilrene design kan passe til enhver konfirmand uanset stil. Ringen fås både i sølv og i guld, alt efter hvad konfirmanden mest er til farvemæssigt. Ønsker du at give konfirmanden et helt smykkesæt, så er dette også en mulighed. Der findes nemlig også øreringe i den smukke og elegante Twisted serie fra Julie Sandlau, som klæder de fleste konfirmander. Også disse kan findes på Hedegaard-smykkers hjemmeside der kan købes både online og nede i den fysiske butik.

Find et fint Sif Jakobs armbånd til konfirmanden

Det er også muligt at finde et lækkert armbånd til konfirmanden – for eksempel det yndefulde og smukke Biella armbånd fra Sif Jakobs, der med en zirkone ude for enden er en smuk og fin gave til den nyudklækkede konfirmand. Armbåndet fås også som armring og kan findes i forskellige farver og materialer – så det passer perfekt til konfirmanden. Også disse armbånde og armringe findes hos Hedegaard-smykker der både kan købes online i deres webshop og nede i deres fysiske butik i Helsingør.