armani parfume

Endelig gør jeg noget rigtigt! Ej okay, jeg gør mange ting rigtigt. Jeg får også tit ros af min kone, fordi jeg er en god far og har bukserne på i huset. Det er bare ikke så tit, jeg får ros for mit udseende længere. Det gik op for mig her den anden dag. Jeg havde nemlig købt en ny parfume online på Sephoras hjemmeside. Mere konkret købte jeg en Armani parfume, den såkaldte Giorgio Armani Acqua di Gio. Jeg havde slet ikke tænkt over problemet, før min kone fortalte mig, at hun var helt vild med min nye Armani parfume. Ja, hvis ikke du havde gættet det, så var problemet, at jeg ikke var vant til at få ros for den slags.

Det er vigtigt at bevare gnisten i et ægteskab

For manges vedkommende – i hvert fald for vores vedkommende – sker det ikke med vilje. Men når man har været sammen i mange år og godt er klar over, at man elsker hinanden, kan man godt komme til at glemme at sige det. Det er skam ikke fordi, der er mindre kærlighed i ægteskabet. Ikke nødvendigvis i hvert fald. I mit tilfælde handlede det bare om, at min kone og jeg har glemt at komplimentere hinanden. Det går begge veje, og jeg har været mindst lige så dårlig til det. Jeg tænker jo: “Hun ved jo godt, at jeg synes, hun er smuk.” Det har jeg jo sagt til hende mere end tusind gange. Der skete dog et eller andet, da min kone lagde mærke til min nye Armani parfume, Giorgio Armani Acqua di Gio. Det var rigtig rart at høre.

Min Armani parfume har gjort en kæmpe forskel for mit ægteskab. Efter min kone lagde mærke til min Armani parfume, gik det nemlig op for mig, at vi er blevet rigtig dårlige til at bekræfte hinanden. Komplimenter kræver næsten ingenting at give, men de betyder rigtig meget at få. Min kone undrede sig helt over min reaktion, da hun komplimenterede min Armani parfume. For hende var det nemlig en normal ting at komplimentere, og det bør det også være. Min Armani parfume har gjort mig opmærksom på, at både min kone og jeg skal være bedre til at bekræfte hinanden.

En Armani parfume fyldt med komplimenter

Det behøver ikke at være noget særligt. Jeg er bare blevet bedre til at lægge mærke til, når min kone har taget en fin sommerkjole på. Der behøver heller ikke at være nogen specifik grund til at give hinanden komplimenter. Du bør give komplimenter, uanset om der er tale om en ny Armani parfume eller en fin sommerkjole. Min kone er smuk hver dag, så det bør hun få at vide hver dag. Så er det ligegyldigt, at vi har været gift i 11 år, og at jeg har fortalt hende det over tusind gange før. Nogle gange laver jeg lidt sjov med min kone og spørger, hvad hun synes om min Armani parfume. Så ved hun nemlig, at jeg har brug for at blive bekræftet. På den måde er min nye Armani parfume blevet et vendepunkt for vores ægteskab, som nu er blevet endnu bedre.