Ferielejlighed Mallorca

Det er stadig en stærkt stigende interesse for at eje sin egen feriebolig. Med et økonomisk opsving i fuld flor og danskere som får flere penge mellem hænderne, er det at købe sin egen ferielejlighed på Mallorca, lige pludselig en mulighed. Den tendens har virksomheden 21-5 været hurtige til at opfange. De har været hurtige til at imødekomme dette behov fra danskerne. Men på trods af forbruget er stigende og danskerne har fået flere penge mellem hænderne, er det stadig få som har råd eller er villige til at investere i en ferielejlighed på Mallorca. Men det har 21-5 fundet en løsning på. De har skabt et anderledes og unikt ferielejligheds koncept. Med dette feriebolig koncept, har langt flere mulighed for f.eks. at købe en ferielejlighed på Mallorca.

21-5’s ferielejligheds koncept går ud på, at man går sammen 21 familier om at købe 5 forskellige ferielejligheder. Men hvorfor skal man gå sammen med 20 andre familier om at købe 5 forskellige ferieboliger, når vi gerne bare vil have en ferielejlighed på Mallorca? Det skal jeg fortælle dig. Der er nemlig en lang række fordele ved 21-5’s unikke koncept. Helt lavpraktisk fungerer det på den måde at alle familier køber en andel i de 5 ferieboliger, som man derfor bliver medejer af. Denne andel er du helt selv herre over, hvilket vil sige du har ret til at sælge den videre, hvis du ønsker det på et senere tidspunkt. 21-5 har lavet forskellige bolig klasser. De hedder: You and Me, Family, Large og Grande. Ud fra navnene på klasserne kan du selv regne ud, hvilke type boliger det er. You and Me er de mindste og Grande de største. I og med man er 21 familier om at købe 5 boliger, er der lige pludselig mulighed for at få en ferielejlighed på Mallorca som er større og langt bedre beliggenhed end hvis man selv skulle have købt en.   

Hvorfor nøjes med en ferielejlighed på Mallorca?

Det er et spørgsmål som man kan tillade sig at stille, når et koncept som 21-5’s eksisterer. 21-5 køber nemlig ferieboliger i hele verdenen, derfor ender du med at have valget med 5 forskellige ferieboliger på 5 forskellige destinationer når du skal rejse. Et hyppigt problem, som er det man populært ville kalde et luksus problem, er at familier føler sig tvunget til at tage på ferie til deres ferielejlighed på Mallorca, nu hvor de har investereret så mange penge i det. Alternativt begynder de at leje det ud til venner og bekendte, måske endda Airbnb. Dette kan skyldes flere ting, først og fremmest for det ikke skal stå tomt og fordi hele feriebudgettet går til tilbagebetaling af lån for købet af ferieboligen.

Dette luksus problem undgår du fuldstændig ved køb af feriebolig gennem 21-5. Med 21 familier som skal deles om 5 ferieboliger, vil de kun stå tomme meget få uger om året. Ydermere, vil du som feriebolig ejer have valget mellem 5 forskellige boliger når du skal på ferie. Så du kan stadig tage ned i din favorit ferielejlighed på Mallorca, mens du kan tage til Toscana, Chamonix, sydspanien eller sydfrankrig i efterårsferien f.eks.