Har du smagt tjekkisk øl før? Hvis ikke, så er det på tide at prøve det. Der findes mange typer tjekkisk øl, der hver har sin helt egen unikke smagskombination og duft. Har du lyst til at prøve noget nyt, og vil du imponere dine gæster til dit næste arrangement? Så bør du prøve en tjekkisk fadøl. Med den gode smag og billige pris er der intet at klage over, når det kommer til tjekkisk øl.

Forskellige typer tjekkisk øl

Køb Tjekkisk øl og udvid din horisont! De fleste er vant til at drikke Carlsberg eller Tuborg, når det kommer til fadøl. Tjekkisk øl har en fantastisk smag og kan endda fås for billige penge, så hvorfor ikke springe ud i noget nyt og prøve en øl, du ikke har smagt før?

Du kan for eksempel prøve en af følgende typer tjekkiske fadøl:

  • Platan pilsner
  • Granát classic
  • Démon special
  • Lobkowicx Cerny
  • Velen hvedeøl
  • Platan Alkoholfri

Smagsoplevelsen afhænger af hvilken type tjekkisk øl, du smager på. Der er alt fra den lyse og klassiske pilsnerøl til den mere mørke øl – alle sammen med forskellige smagsnuancer. Nogle af øllene har for eksempel duft af frugt og rosiner, andre har nuancer af lakrids og kaffe. Uanset hvad du er til, så er der sikkert en øl, der falder i lige præcis din smag!

Ønsker du billig tjekkisk fadøl til dit næste arrangement?

Hvis du skal holde et større arrangement, en stor fødselsdag eller et bryllup, så er det vigtigt at huske noget godt til ganen! Hvis du vil forkæle dine gæster dét ekstra, så kan du for eksempel leje et fadølsanlæg med tjekkisk øl. På den måde er du garanteret billig fadøl til din næste fest. Det vil klart falde i god jord hos dine gæster, hvis du serverer tjekkisk øl direkte fra hanen. Det er også vigtigt at have god fadøl til restauranten, sportsbegivenheder og lignende. Tjekkisk øl fås endda også i en alkoholfri variant, som sikrer, at alle har mulighed for at få slukket tørsten med en tår god øl.