Der er aldrig blevet holdt så mange arrangementer som i dag. Det betyder også, at der er kommet et kæmpe boom inden for bookningssystemer til disse arrangementer. For måske tænker du: hvor svært kan det være at lave et godt tilmeldingssystem? Men det har vist sig, at det kan være ret svært, fordi der alligevel er meget, der skal overvejes i processen.

Derfor er et online tilmeldingssystem bedst

Om der afholdes et kursus eller et foredrag, så sker det hele online i dag. Det er de færreste af os, som gider tilmelde os noget, hvor vi skal skrive det på et stykke papir. Så det er klart, at hvis du vil have mange tilmeldinger til dit arrangement, så er det vigtigt, at du gør det let for dem at tilmelde sig.

Det kan du gøre på følgende måder:

  • Vælg få informationer.

Virksomheder vil gerne have mange informationer på dem, som deltager. Deltagerne vil bare gerne komme til dit arrangement og de gider ikke skulle udfylde en masse forskellige informationer. Du bør altid overveje, hvad der er det vigtigste for dig at vide.

  • Kan de tilmelde sig direkte fra sociale medier? I dag finder vi ofte kurser og arrangementer via sociale medier, så det er en god idé, hvis vi kan tilmelde os denne vej igennem.
  • Kan man skrive sig op via de sociale medier? Ofte er det besværligt at skrive sig op, men i dag benytter flere muligheden for at skrive sig op via sociale medier. Det giver virksomheder den kæmpe fordel, at de pludselig ved ekstremt meget om deltagerne.

Undgå fejl

Noget af det vigtigste, når det kommer til at vælge system er, at der ikke må ske en masse fejl. Hjemmelavede løsninger gør ofte, at I ikke kan finde jeres leads bagefter, og det kan ikke anbefales. Et online tilmeldingssystem gør det super let at have alle deltagere samlet det samme sted.

På dem måde har i adgang til dem efter arrangementet og det bliver nogle gode muligheder for markedsføring henvendt til dem. Benyt et system hvor I undgår fejl.